Restsalg: V-Tac 6W LED sort væglampe
IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde

V-Tac V-Tac

New product

Nedsat pris! Restsalg: V-Tac 6W LED sort væglampe - IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde Udvid

Smart sort væglampe, som giver et flot lys over og under selve lampen. 
Lysspredningen i top og bund er henholdsvis 15 og 120 grader.


Læs mere..

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 322,70

inkl. moms

DKK 461,00 inkl. moms

-30%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Denne væglampe fra V-Tac er et perfekt valg til udendørs belysning. Med sit slanke og moderne design giver den et stilfuldt look til enhver facade. Den sorte farve passer godt til forskellige byggestile og giver et elegant udtryk.

6W LED - der erstatter 50W. Denne væglampe bruger kun 6W strøm, men kan erstatte en traditionel 50W lyskilde. Dette betyder, at den er både energieffektiv og miljøvenlig. Med LED-teknologi kan du spare på din elregning og være med til at reducere dit klimaaftryk.

Tilslutning til 230V forsyning gør det nemt at installere denne væglampe. Du kan tilslutte den direkte til din eksisterende strømforsyning uden brug for ekstra transformatorer eller ledninger.

Imponerende lysstyrke og fokuseret lys - med en lysstyrke på 660 lumens og et fokuseret lys på 10-120 grader, får du et kontrolleret og behageligt lys. Dette gør lampen ideel som både belysning ved indgangspartiet eller som en del af din havebelysning.

Lampen har en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der viser alle farverne korrekt og flot. Uanset om du bruger den til at belyse kunstværker eller dit haves landskab, vil denne væglampe give en ægte og smuk belysning.

Kulør på lyset - denne væglampe findes i neutral hvid (4000K). Den neutrale kulør skaber det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, hvilket betyder, at belyste genstande fremstår helt naturlige, uden at farverne vrides eller forvrides.

Dimensioner: 90 x 200 x 90 mm. Med sin kompakte størrelse er denne væglampe nem at montere og passer godt ind i ethvert design. Den er også IP65-klassificeret, hvilket betyder, at den kan bruges udendørs og tåler vandstænk og regn. Du kan derfor trygt montere denne lampe uden at bekymre dig om vejret.

Med integreret lyskilde. Denne væglampe leveres komplet med en integreret LED-lyskilde. Du behøver ikke bekymre dig om at købe en separat pære, da alt hvad du har brug for er inkluderet i denne lampe.

Giv dit udendørs område et elegant og moderne look med denne V-Tac 6W LED sorte væglampe. Den leverer en kraftig og behagelig belysning samtidig med at den er energieffektiv og nem at installere. Uanset om du har brug for belysning ved indgangspartiet, langs en sti eller i din have, vil denne væglampe opfylde dine behov.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 660 lumens
Spredning 10-120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Højde 200 mm.
Bredde 90 mm.
Dybde 90 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 6W
Erstat 50W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC: 110-240V, 50/60Hz
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
Brugervejledning Se dokumentet
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.