Restsalg: V-Tac 10W LED havelampe
Hvid, 80 cm, IP65, 230V

V-Tac V-Tac

New product

Nedsat pris! Restsalg: V-Tac 10W LED havelampe - Hvid, 80 cm, IP65, 230V samsung Udvid

Flot hvid 10W LED havelampe.

Giver flot belysning langs indkørsler, havestier, parkarealer mv.

Materiale: Pulverlakeret aluminium.

Læs mere..

 • Varm
 • Neutral
 • Ikke dæmpbar
 • Hvid

DKK 621,60

inkl. moms

DKK 888,00 inkl. moms

-30%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Denne V-Tac 10W LED havelampe er den perfekte løsning til at oplyse din have eller udendørsområde. Med sin hvide finish og en længde på 80 cm passer den godt ind i enhver udendørs indretning.

Data om produktet:

 • Effekt: 10W
 • Tilslutning: 230V
 • Lysstyrke: 900 lumens
 • Spredning: 120 grader
 • Lyskvalitet: RA værdi på 80-85
 • Garanti: 3 års producentgaranti

Denne havelampe har en høj lysstyrke på 900 lumens, hvilket sikrer et kraftigt og klart lys. Med en spredning på 120 grader sikrer den en jævn fordeling af lyset og belyser dermed større områder effektivt. Lyskvaliteten er også bemærkelsesværdig med en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer et naturligt og ægte lys, der flot og troværdigt viser alle farver.

Denne havelampe er udstyret med Samsung LED chip, hvilket garanterer en lang levetid og pålidelig ydeevne. Derudover får du også 3 års producentgaranti, der beskytter dig mod eventuelle produktfejl.

Kulør på lyset:

Du kan vælge mellem 2 forskellige kulører, der passer til forskellige behov:

 • Varm hvid (3000K): Giver en behagelig og afslappende atmosfære. Det varme lys skaber en hyggelig stemning, hvor du kan nyde din have.
 • Neutral hvid (4000K): Giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, hvilket gør belyste emner ser helt naturlige ud.

Denne havelampe har dimensioner på 163 x 800 x 57 mm og er designet til at kunne bruges udendørs. Den har IP65 klassificering, hvilket betyder, at den er beskyttet mod vandstænk og regn. Du kan derfor trygt bruge den i alle vejrforhold.

Med dens integrerede lyskilde er denne V-Tac 10W LED havelampe nem at installere og kræver ingen ekstra pærer. Den er klar til brug og vil være en pålidelig og holdbar belysning til din have i mange år.

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 900 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 20.000 timer
Dimensioner
Højde 800 mm.
Bredde 163 mm.
Dybde 57 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 10W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC: 100-240V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.