Spectrum 1,2W LED pære
12V, 20mm, G4

Spectrum Spectrum

New product

Livslængde: 10.000 timer. Garanti: 2 år. Spectrum 1,2W LED pæren har en G4 fatning og forsynes med 230V.

Den har en lysstyrke på 160 lumens og en høj spredning på 120 grader, der sikrer en jævn fordeling af lyset.

Den har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, som sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver.

Den er tilstrækkelig til langt de flestes behov.

Derudover er der mulighed for at vælge imellem 2 kulører - Varm hvid og Kold hvid.

Varm hvid giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning.

Kold hvid giver et koldt lys med tydelig blåligt skær, der bruges sjældent i Skandinavien, men er populær til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

LED pæren har en dimension på 30 x 8 x 20 mm og har en livslængde på 10.000 timer.

Derudover er der en garanti på 2 år.

Læs mere..

  • Varm
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

DKK 19,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet

Denne Spectrum 1,2W LED pære er designet med en G4 fatning, hvilket gør den nem at tilslutte til en 12V forsyning. Med et lavt energiforbrug på kun 1.2W er denne LED pære både energieffektiv og miljøvenlig.

Lysstyrke og spredning

Med en lysstyrke på 160 lumens og en høj spredning på 120 grader, er denne LED pære i stand til at levere en jævn fordeling af lyset. Dette sikrer, at lyset når ud i alle hjørner af rummet og giver en behagelig belysning. Desuden har denne LED pære en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset er naturligt og viser alle farver flot og ægte. Denne lyskvalitet er tilstrækkelig til at opfylde de fleste behov.

Kulør på lyset

Denne Spectrum LED pære kommer i to forskellige kulører, som du kan vælge imellem. Varm hvid (3000K) giver en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys skaber en hyggelig stemning, perfekt til afslapning og hygge i hjemmet. På den anden side giver Kold hvid (6000K) en koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Denne kulør bruges sjældent i Skandinavien, men er populær til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

Dimensioner

Denne Spectrum LED pære har dimensionerne 30 x 8 x 20 mm. Den er kompakt og nem at installere i forskellige lamper og armaturer. Med sin lille størrelse er den velegnet til både privat og kommerciel brug.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Kold hvid kulør 6000K
Lysstyrke 160 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 15.000 timer
Dimensioner
Fatning G4
Højde 8 mm.
Bredde 30 mm.
Dybde 20 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 1.2W
Spænding 12V
Energimærke D (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.