2,6W LED pære
12V/24V, G4

LEDlife LEDlife

New product

G4 pære der passer til både 12V og 24V AC/DC.

Læs mere..

  • Varm
  • Dæmpbar

DKK 46,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

2,6W LED med G4 fatning - der erstatter 15W. Denne LED pære er designet til at erstatte traditionelle G4 pærer med en effekt på 15W. Med en effekt på kun 2,6W, kan du opnå betydelige energibesparelser uden at gå på kompromis med lysstyrken.

Tilsluttes til 12V-24V forsyning. Denne LED pære er kompatibel med både 12V og 24V strømforsyning, hvilket gør den meget alsidig og anvendelig i forskellige slags lamper og armaturer.

Lysstyrke på 160 lumens og en høj spredning på 180 grader, denne LED pære sikrer en jævn fordeling af lyset. Uanset om du bruger den som primær belysning eller som accentbelysning, kan du forvente en ensartet og behagelig lysoplevelse.

Dæmpbar. Med denne LED pære kan du nemt justere lysstyrken efter behov. Den er kompatibel med de fleste dæmpere på markedet, hvilket giver dig maksimal kontrol over din belysning.

Ved at bruge LED af den højeste kvalitet, sikres lang og sikker drift op til 30.000 timer, med minimalt fald i lysstyrke. Denne LED pære er ikke kun energibesparende, men også økonomisk over tid, da den har en lang levetid.

Kombineret med en professionel og driftssikker driver og god køling, kan der forventes en lang levetid for hele produktet. Dette sikrer optimal ydeevne og pålidelighed, så du kan nyde godt af produktet i mange år fremover.

Kulør på lyset

Findes i: Varm hvid (3000K). Denne LED pære er designet til at give en behagelig og afstressende atmosfære. Med sin varme kulør skaber den et hyggeligt lys, der bidrager til at skabe en behagelig stemning i rummet.

Dimensioner: Ø31 mm. Denne LED pære har en diameter på 31 mm, hvilket gør den let at installere i de fleste lamper og armaturer. Den kompakte størrelse gør den også ideel til mindre rum, hvor pladsen er trang.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 160 lumens
Spredning 180 grader
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning G4
Diameter 31 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 2,6W
Erstat 15W
Spænding 12V-24V
Energimærke G (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


LEDlife - Dansk kvalitet

LEDlife blev grundlagt i 2010. LEDlife er en af verdens førende udviklere af LED-produkter.
Baseret i Danmark fremstiller de LED-produkter af høj kvalitet til både forbrugere og erhverv .

LEDlife har været på markedet siden LED-bølgen startede. Derfor har de over et årti af viden bag sig.
Denne viden bruges til konstant at udforske og forbedre deres produkter. De udvælger, hvilke komponenter der skal bruges, og hvordan de skal samles.
Dette skaber et bredt sortiment af LED produkter med meget høj kvalitet og holdbarhed.

Eksperter i LED
Folkene bag LEDlife er lysnørder med stort N. Det er derfor, de står bag verdens mest holdbare LED-lysstofrør, som er perfekte til de barske forhold på boreplatforme og fragtskibe.

LEDlife har spredt sin viden til mange forskellige fagområder hvor lys indgår. 

De er nemlig også eksperter inden for vækstbelysning og tester og måler alt deres data selv.
I udviklingen af deres produkter er fokus altid på holdbarhed og energibesparelser.

Alt dette har hjulpet LEDlife med at have nogle af markedets bedste LED-produkter.

Eksperter i vækstlys
Udover at skabe nogen af de mest holdbare LED produkter inden for pærer, rør og lamper, så har LEDlife også kastet deres kærlighed på vækstlys og Hydroponi. På dette marked skaber de nogen af de mest effektive vækstlamper til både privat og professionelt brug.

Innovative løsninger

LEDlife har brugt deres enorme viden til at udvikle specielle løsninger til en lang række områder. 

Akustilight
Akustilight er udviklet til at være en let og elegant belysningsløsning til eksempelvis Troldtekt loft. Løsningen giver mulighed for at skabe en æstetisk tiltalende belysning som er nem at controllere.

rWave serien
Denne løsning giver mulighed for at styre dit hjem med en enkelt fjernbetjening. Tilslutte nemt lys og andre apparater til controllerne og styr dem alle med en enkelt fjernbetjeningen.

rWave er med andre ord et universelt kontrolsystem til huset med flerrumsforbindelse og tilpasning af lyset. WiFi er ikke nødvendig.