V-Tac 40W komplet LED armatur
120 cm, 3 års producentgaranti, 230V

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 40W komplet LED armatur - 120 cm, 3 års producentgaranti, 230V samsung Udvid

Flot 40W LED armatur fra V-Tac.

Komplet med monteringsklips og indbygget lyskilde.

Tilsluttes direkte til 230v.


Denne type LED armatur egner sig til rigtig mange scenarier. 

Det er velegnet til brug i garage, værksteder, hobbyrum m.m.


V-Tac leverer generelt høj kvalitet og dette armatur er ingen undtagelse. 

Armaturet har en 3 årige producentgaranti. Læs evt. mere om hvad det indebære her.


Se også 150cm udgaven: Se her


Lysstyrke på 4800 lumens.


Læs mere..

  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

DKK 139,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektivt LED armatur med høj lyskvalitet og lang levetid

Dette V-Tac 40W komplet LED armatur er designet til at give en effektiv og pålidelig belysning i forskellige rum og områder. Med en effekt på 40W og en lysstyrke på 4800 lumens er dette armatur i stand til at levere en kraftig og jævn belysning i rummet. Den høje spredning på 120 grader sikrer, at lyset fordeles jævnt og effektivt, hvilket er ideelt til både privat og kommerciel brug.

Et vigtigt aspekt af dette LED armatur er den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Denne værdi sikrer, at lyset er naturligt og ægte, og at alle farver vises korrekt og flot. Uanset om det er til hjemmebrug eller professionelt brug, vil denne lyskvalitet være tilstrækkelig til at opfylde de flestes behov.

Dette LED armatur er en del af V-Tac Pro serien, hvilket betyder, at det kommer med en 3 års producentgaranti. Dette giver dig ekstra tryghed og sikkerhed, da du ved, at armaturet er dækket i tilfælde af problemer eller defekter.

Et andet fantastisk træk ved dette LED armatur er, at det er flicker free, eller flimmer fri. Dette betyder, at lyset ikke flimrer eller blinker, hvilket kan være forstyrrende for nogle personer eller endda dyr. Derudover er det velegnet til brug i forbindelse med foto- eller videooptagelser, hvor et stabilt lys er afgørende.

Vælg den rette kulør til dit behov

Dette LED armatur kommer i to forskellige kulører, så du kan vælge den, der bedst passer til dit behov. Den første er neutral hvid med en kulørtemperatur på 4000K. Dette lys har ingen blå eller gule toner og giver et naturligt og behageligt arbejdsmiljø, hvor belyste emner vises helt naturlige.

Den anden mulighed er kold hvid med en kulørtemperatur på 6500K. Dette lys har et koldt skær og er ofte brugt i malerkabiner, akvarier og til speciel dekoration. Denne kulør er sjældent anvendt i Skandinavien, men kan være ideel, hvis du ønsker en mere markant og speciel belysning.

Med dimensionerne 1200 x 24 x 75 mm passer dette LED armatur perfekt til mange rum og områder. Det er vigtigt at bemærke, at dette armatur har IP20 rating, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Derfor anbefales det at installere dette armatur i tørre områder.

Dette armatur er også nemt at installere, da det kommer med en integreret lyskilde. Du behøver ikke at bekymre dig om at købe eller udskifte pærer, da alt er inkluderet i armaturet. Med en lang levetid og energibesparende LED teknologi vil dette armatur være en pålidelig og holdbar løsning til dit belysningsbehov.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Estimerede antal lyskilder (Ved monteringshøjde 2,4 m):
Opbevaringsrum
(100 lux)
Garage
(min 200 lux)
Industrielt arbejde
(min 300 lux)
Præcisionsarbejde
(500 lux)
10 m21 stk.1 stk.2 stk.2 stk.
25 m21 stk.2 stk.3 stk.5 stk.
100 m24 stk.7 stk.10 stk.16 stk.
500 m216 stk.31 stk.47 stk.77 stk.


Estimerede antal lyskilder (Ved monteringshøjde 5,5 m):
Opbevaringsrum
(100 lux)
Garage
(min 200 lux)
Industrielt arbejde
(min 300 lux)
Præcisionsarbejde
(500 lux)
10 m21 stk.2 stk.2 stk.3 stk.
25 m22 stk.3 stk.5 stk.7 stk.
100 m25 stk.9 stk.14 stk.23 stk.
500 m223 stk.45 stk.67 stk.112 stk.Videopræsentation:
Lyset
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 6500K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 4800 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 25.000 timer
Dimensioner
Højde 24 mm.
Bredde 1200 mm.
Dybde 75 mm.
Materiale PVC
Effekt & spænding
Forbrug 40W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC:220-240V, 50Hz
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.