LEDlife sort skinnespot 24W
Flicker free, 125lm/w, 3-faset

LEDlife LEDlife

New product

LEDlife sort skinnespot 24W - Flicker free, 125lm/w, 3-faset ledlife Udvid

Elegant LED skinnespot i sort hus til 3-faset skinnesystem med indbygget driver i selve spotten.

Flicker free - Lyset er uden flimmer.

125lumen / Watt.

Passer til standard 3-faset (4 wire) skinner, samt Global skinner og IKEA Skeninge.

Spredning: 38 grader.

Varm hvid (3000K), der er perfekt til de fleste butikker.

Flere detaljer

  • Varm
  • 38°

DKK 455,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


LEDlife sort skinnespot 24W, Flicker free, 125lm/w, 3-faset

Dette LEDskinnespot er designet til at give dig en effektiv og pålidelig belysning, samtidig med at det har en række ekstra fordele og funktioner, der gør det til et ideelt valg til forskellige behov. Med en effekt på 24W kan dette skinnespot erstatte en traditionel pære på 85W, hvilket hjælper med at reducere energiforbruget og spare penge på lang sigt.

En af de vigtigste egenskaber ved dette skinnespot er dets lysstyrke på 3100 lumens, hvilket sikrer, at du får masser af lys til at oplyse dit rum. Den flotte RA-værdi på 90-95 forsikrer dig om, at lyset er af høj kvalitet, hvilket betyder, at alle farver vises levende og naturligt. Uanset om du bruger dette skinnespot til en almindelig belysningssituation eller til mere krævende opgaver, vil du blive imponeret over lyskvaliteten.

Et særligt træk ved dette skinnespot er, at det er flicker free, hvilket betyder, at det ikke flimrer. Dette gør det velegnet til brug i situationer, hvor der er dyr eller personer, der er følsomme over for flicker. Det er også perfekt til brug i forbindelse med foto- og videooptagelser, hvor der er behov for en stabil og jævn belysning uden flimren.

Det brugte LED-lys i dette skinnespot er af højeste kvalitet, hvilket sikrer dig en lang og sikker drift op til 50.000 timer. Selv efter lang tids brug vil du opleve minimalt fald i lysstyrken. Kombineret med den professionelle og driftssikre driver samt god køling er du garanteret en lang levetid for hele produktet.

Dette skinnespot fås i en varm hvid kulør (3000K), hvilket skaber en behagelig og afslappende atmosfære. Det varme lys bidrager til at skabe en hyggelig stemning og er perfekt til brug i rum, hvor man ønsker at skabe en indbydende og afstressende atmosfære.

Skinnespottet har dimensionerne 155 x Ø80 mm og leveres med en integreret lyskilde. Dette gør installationen hurtig og nem, da du ikke behøver at købe separate lyskilder. Alt hvad du behøver er inkluderet i dette praktiske skinnespot.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarNej
Lysstyrke3100 lumens
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Dimensioner
Bredde155 mm.
Diameter80 mm.
Effekt & spænding
Forbrug24W
Erstat85W
Spænding230V
EnergimærkeD (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergimærkeD (A-G)


LEDlife - Dansk kvalitet

LEDlife blev grundlagt i 2010. LEDlife er en af verdens førende udviklere af LED-produkter.
Baseret i Danmark fremstiller de LED-produkter af høj kvalitet til både forbrugere og erhverv .

LEDlife har været på markedet siden LED-bølgen startede. Derfor har de over et årti af viden bag sig.
Denne viden bruges til konstant at udforske og forbedre deres produkter. De udvælger, hvilke komponenter der skal bruges, og hvordan de skal samles.
Dette skaber et bredt sortiment af LED produkter med meget høj kvalitet og holdbarhed.

Eksperter i LED
Folkene bag LEDlife er lysnørder med stort N. Det er derfor, de står bag verdens mest holdbare LED-lysstofrør, som er perfekte til de barske forhold på boreplatforme og fragtskibe.

LEDlife har spredt sin viden til mange forskellige fagområder hvor lys indgår. 

De er nemlig også eksperter inden for vækstbelysning og tester og måler alt deres data selv.
I udviklingen af deres produkter er fokus altid på holdbarhed og energibesparelser.

Alt dette har hjulpet LEDlife med at have nogle af markedets bedste LED-produkter.

Eksperter i vækstlys
Udover at skabe nogen af de mest holdbare LED produkter inden for pærer, rør og lamper, så har LEDlife også kastet deres kærlighed på vækstlys og Hydroponi. På dette marked skaber de nogen af de mest effektive vækstlamper til både privat og professionelt brug.

Innovative løsninger

LEDlife har brugt deres enorme viden til at udvikle specielle løsninger til en lang række områder. 

Akustilight
Akustilight er udviklet til at være en let og elegant belysningsløsning til eksempelvis Troldtekt loft. Løsningen giver mulighed for at skabe en æstetisk tiltalende belysning som er nem at controllere.

rWave serien
Denne løsning giver mulighed for at styre dit hjem med en enkelt fjernbetjening. Tilslutte nemt lys og andre apparater til controllerne og styr dem alle med en enkelt fjernbetjeningen.

rWave er med andre ord et universelt kontrolsystem til huset med flerrumsforbindelse og tilpasning af lyset. WiFi er ikke nødvendig.