V-Tac 10 meter rulle 10x10 Neon Flex LED
13W pr. meter, IP65, 24V

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 10 meter rulle 10x10 Neon Flex LED - 13W pr. meter, IP65, 24V v-tac Udvid

Flot og praktisk 10x10 Neon Flex til f.eks. facader, skilte og trapper mm.
Materialet sikrer en meget ensartet og intens lysstyrke.
Lysretning ud fra fladen den monteres på.

24V transformer skal købes separat.

Prisen er for rulle med 10 meter.

Strippen kan klippes for hver hele meter ved markeringerne. Dvs. der kan laves et stykke på f.eks. 7 eller 8 meter, men ikke 7,5 meter.
Samlingerne ved stik og endeprop skal tætnes med klar silikone for at opnå IP67 inden produktet tages i brug.

Strippen kan dæmpes.

Materiale: PVC.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Kold

DKK 1.065,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Denne V-Tac 10 meter rulle med 10x10 Neon Flex LED er en fantastisk løsning til at skabe et blændende og effektivt lysmiljø både indendørs og udendørs. Denne LED-strip har en imponerende ydeevne med en effektforbrug på 13W pr. meter, hvilket giver en lysstyrke på hele 1000 lumens pr. meter. Dette sikrer et kraftigt lys, der kan lyse op i selv de mørkeste områder. Et af de mest imponerende træk ved denne LED-strip er dens høje spredning på 120 grader. Dette betyder, at lyset spredes jævnt og effektivt i hele rummet, hvilket skaber en flot og ensartet belysning. Lyskvaliteten på denne LED-strip er også en bemærkelsesværdig feature. Med en RA-værdi på 80-85 sikres et naturligt lys, der fremhæver farverne på en flot og ægte måde. Dette betyder, at denne LED-strip opfylder langt de flestes behov og kan sikre en behagelig belysning. En anden fordel ved denne LED-strip er dens mulighed for at blive dæmpet. Dette betyder, at du kan justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede atmosfære i rummet. Når det kommer til valg af kulør, er der tre forskellige muligheder at vælge imellem. Varm hvid (3000K) er ideel til at skabe en afslappende og hyggelig atmosfære. Neutral hvid (4000K) er perfekt til et effektivt arbejdsmiljø, hvor belyste emner fremstår naturlige. Kold hvid (6400K) giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær og er sjældent anvendt i Skandinavien, men populært til specielle formål som malerkabiner, akvarier og dekoration. Med dimensioner på 10 x 10 mm er denne LED-strip kompakt og nem at installere. Desuden har den en IP65-klassificering, hvilket betyder, at den er egnet til udendørs brug og kan tåle vandstænk og regn. Dette gør denne LED-strip alsidig og ideel til både indendørs og udendørs belysning. Med denne V-Tac rulle med 10x10 Neon Flex LED kan du skabe et imponerende og effektivt lysmiljø, der passer til dine behov. Uanset om det er til en hyggelig atmosfære derhjemme eller et effektivt arbejdsmiljø på kontoret, er denne LED-strip den ideelle løsning.
Husk at tilkøbe:
- PVC profil 8x16 til LED Neonflex - 1 meter, klar


Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 6400K
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 1000 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning LED Strip
Højde 10 mm.
Bredde 10 mm.
Materiale PVC
Effekt & spænding
Forbrug 13W
Spænding 24V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.