V-Tac 10 meter rulle 10x10 Neon Flex LED
13W pr. meter, IP65, 24V

V-Tac V-Tac

New product

Flot og praktisk 10x10 Neon Flex til f.eks. facader, skilte og trapper mm.
Materialet sikrer en meget ensartet og intens lysstyrke.
Lysretning ud fra fladen den monteres på.

24V transformer skal købes separat.

Prisen er for rulle med 10 meter.

Strippen kan klippes for hver hele meter ved markeringerne. Dvs. der kan laves et stykke på f.eks. 7 eller 8 meter, men ikke 7,5 meter.
Samlingerne ved stik og endeprop skal tætnes med klar silikone for at opnå IP67 inden produktet tages i brug.

Strippen kan dæmpes.

Materiale: PVC.

Flere detaljer

  • Varm
  • Neutral
  • Kold

DKK 1.065,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Denne V-Tac 10 meter lange rulle med 10x10 Neon Flex LED giver dig en imponerende belysningseffekt med en effektforbrug på 13W pr. meter. Den er ideel til både indendørs og udendørs brug, da den har en IP65-klassificering, der sikrer, at den er vandtæt og kan modstå vandstænk og let regn.

Det vigtigste ved denne LED-strips er lyskvaliteten. Med en lysstyrke på 1000 lumens pr. meter og en spredningsvinkel på 120 grader, vil du opleve en jævn fordeling af lyset uden mørke pletter eller hotspots. Derudover har den en høj farvegengivelsesindeks (RA) på 80-85, hvilket betyder at farver vil se ægte og livlige ud under belysningen.

Denne LED-strips kan også dæmpes, hvilket giver dig mulighed for at justere belysningen efter behov og skabe den ønskede atmosfære i rummet.

Du kan vælge mellem tre forskellige kulører til dette produkt:

  • Varm hvid (3000K): Denne kulør giver et varmt og hyggeligt lys, der er perfekt til afslapning og skaber en behagelig atmosfære.
  • Neutral hvid (4000K): Dette er den perfekte kulør til arbejdsmiljøer, da den giver en naturlig belysning uden irriterende blå eller gule toner.
  • Kold hvid (6400K): Denne kulør giver et koldt lys med et blåligt skær. Den bruges normalt i specielle situationer som malerkabiner, akvarier eller til dekorative formål.

Denne LED-strips har dimensionerne 10 x 10 mm, hvilket gør den kompakt og nem at montere. Den tilsluttes til en 24V strømforsyning for optimal ydelse og effektivitet.


Husk at tilkøbe:
- PVC profil 8x16 til LED Neonflex - 1 meter, klar


Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6400K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke1000 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Dimensioner
FatningLED Strip
Højde10 mm.
Bredde10 mm.
MaterialePVC
Effekt & spænding
Forbrug13W
Spænding24V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergimærkeF (A-G)
IP klassifikationIP65


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.