LEDlife LED lysskinne 20W
Til 3-faset skinner, RA90, 60 cm, sort

LEDlife LEDlife

New product

LEDlife LED lysskinne 20W - Til 3-faset skinner, RA90, 60 cm, sort ledlife Udvid

Elegant LED lysskinne i sort hus på 60 cm til 3-faset skinnesystem.

Passer til standard 3-faset (4 wire) skinner, samt Global skinner.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral

DKK 548,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produkt beskrivelse

Denne LED lysskinne er designet til at blive monteret på 3-fasede skinner og giver en fantastisk belysning på 60 cm. Lysskinnen har en effekt på 20W og tilsluttes let til en 230V strømforsyning.

Med en lysstyrke på imponerende 1700 lumens og en bred spredning på 120 grader, sikrer denne lysskinne en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette giver et behageligt og optimalt lys, der let oplyser hele området.

Det mest imponerende ved denne lysskinne er dens høje lyskvalitet. Med en RA-værdi på 90-95, leverer den LED-lyskilde et levende og naturligt lys, der fremhæver og gengiver farverne på en flot og sprudlende måde. Dette gør det til det ideelle valg selv i krævende situationer, hvor farvegengivelse er afgørende.

Lyset produceret af denne lysskinne er flicker-free, hvilket betyder at det er flimmerfrit. Dette er ideelt for personer og dyr, der er følsomme over for flimmer, samt til brug i foto- og videoproduktion, hvor en konstant lyskilde er afgørende.

Ved at bruge LED-lyskilder af højeste kvalitet, garanteres en lang levetid på op til 50.000 timer med minimalt lysfald over tid. Den robuste og pålidelige driver samt god køling sikrer en pålidelig drift og forventet lang levetid for hele produktet.

Kulør på lyset

Du kan vælge mellem to kulører for lyset: Varm hvid (3000K) og Neutral hvid (4000K). Varm hvid kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, der er perfekt til at skabe hygge og afslapning. Neutral hvid kulør er ideel til effektive arbejdsmiljøer, da det ikke har blå eller gule toner. Dette sikrer, at emner belyses naturligt.

Dimensioner:

Denne lysskinne måler 31 x 600 x 48 mm og har en integreret lyskilde, hvilket giver et kompakt og stilfuldt design, der let kan monteres på 3-fasede skinner.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1700 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 90
Forventet levetid L80 50.000 timer
Dimensioner
Højde 600 mm.
Bredde 31 mm.
Dybde 48 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 20W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


LEDlife - Dansk kvalitet

LEDlife blev grundlagt i 2010. LEDlife er en af verdens førende udviklere af LED-produkter.
Baseret i Danmark fremstiller de LED-produkter af høj kvalitet til både forbrugere og erhverv .

LEDlife har været på markedet siden LED-bølgen startede. Derfor har de over et årti af viden bag sig.
Denne viden bruges til konstant at udforske og forbedre deres produkter. De udvælger, hvilke komponenter der skal bruges, og hvordan de skal samles.
Dette skaber et bredt sortiment af LED produkter med meget høj kvalitet og holdbarhed.

Eksperter i LED
Folkene bag LEDlife er lysnørder med stort N. Det er derfor, de står bag verdens mest holdbare LED-lysstofrør, som er perfekte til de barske forhold på boreplatforme og fragtskibe.

LEDlife har spredt sin viden til mange forskellige fagområder hvor lys indgår. 

De er nemlig også eksperter inden for vækstbelysning og tester og måler alt deres data selv.
I udviklingen af deres produkter er fokus altid på holdbarhed og energibesparelser.

Alt dette har hjulpet LEDlife med at have nogle af markedets bedste LED-produkter.

Eksperter i vækstlys
Udover at skabe nogen af de mest holdbare LED produkter inden for pærer, rør og lamper, så har LEDlife også kastet deres kærlighed på vækstlys og Hydroponi. På dette marked skaber de nogen af de mest effektive vækstlamper til både privat og professionelt brug.

Innovative løsninger

LEDlife har brugt deres enorme viden til at udvikle specielle løsninger til en lang række områder. 

Akustilight
Akustilight er udviklet til at være en let og elegant belysningsløsning til eksempelvis Troldtekt loft. Løsningen giver mulighed for at skabe en æstetisk tiltalende belysning som er nem at controllere.

rWave serien
Denne løsning giver mulighed for at styre dit hjem med en enkelt fjernbetjening. Tilslutte nemt lys og andre apparater til controllerne og styr dem alle med en enkelt fjernbetjeningen.

rWave er med andre ord et universelt kontrolsystem til huset med flerrumsforbindelse og tilpasning af lyset. WiFi er ikke nødvendig.