V-Tac 4W LED kertepære
Samsung LED chip, kultråd, B22

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 4W LED kertepære - Samsung LED chip, kultråd, B22 samsung Udvid

V-Tac 4W LED kertepære er specielt designet til at erstatte den traditionelle 40W glødepære med B22 fatning.

Den har en høj lysstyrke på 400 lumens og en spredning på 300 grader, der sikrer en jævn fordeling af lyset.

Lyskvaliteten er af høj kvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket gør at alle farver vises ægte og naturligt.

Pærens LED chip er produceret af Samsung og dermed har den en producentgaranti på 3 år.

Den er 35 x 100 mm og kommer i en varm hvid kulør (3000K), der giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys.

Denne LED kertepære er derfor et perfekt valg til både udendørs og indendørs belysning.

Læs mere..

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 42,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produkt Navn: V-Tac 4W LED kertepære, Samsung LED chip, kultråd, B22

V-Tac 4W LED kertepæren er en energibesparende og miljøvenlig erstatning for traditionelle 40W pærer. Denne LED pære med en B22 fatning er nem at installere og tilsluttes til en standard 230V strømforsyning.

Med en lysstyrke på 400 lumens og en bred spredning på 300 grader, sikrer denne LED pære en jævn og ensartet lysfordeling i rummet. Dette er ideelt for at opnå en optimal belysning, uanset om det er i en stue, soveværelse eller et hjemmekontor.

Denne LED pære har en høj lyskvalitet med en farvegengivelse (RA værdi) på 80-85. Dette betyder, at den frembringer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du skal lysne eller belyse et rum, vil denne pære opfylde langt de flestes behov.

Med en Samsung LED chip kan du være sikker på, at denne pære er af høj kvalitet og yder en vedvarende og pålidelig lyskilde. Derudover kommer dette produkt også med en 3 års producentgaranti, så du kan være tryg ved dit køb.

Denne LED kertepære er tilgængelig i en varm hvid kulør (3000K). Den varme kulør af lyset skaber en behagelig og afstressende atmosfære og hjælper med at skabe en hyggelig stemning. Uanset om du bruger denne pære til at belyse en spisestue, stue eller soveværelse, vil den skabe et indbydende og behageligt lys.

Dimensionerne på denne pære er 35 x 100 mm, hvilket gør den kompakt og let at installere i forskellige lamper og armaturer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 400 lumens
Spredning 300 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning B22
Højde 100 mm.
Bredde 35 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 4W
Erstat 40W
Spænding 230V
Spændingsinterval 220-240V,50Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.