V-Tac 5,5W LED pære
Samsung LED chip, G45, B22

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 5,5W LED pære - Samsung LED chip, G45, B22 samsung Udvid

Formfaktor: G45.

 

Læs mere..

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 22,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


V-Tac 5,5W LED pære, Samsung LED chip, G45, B22

Data om produktet: 5,5W LED pære med B22 fatning, som nemt erstatter en 40W traditionel pære. Den tilsluttes direkte til en 230V strømforsyning og er derfor nem at installere.

Lysstyrken er på 470 lumens, hvilket giver en god belysning i rummet. Pæren har en retningsbestemt spredning på 180 grader, hvilket sikrer en jævn og bred belysning.

Pæren har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset er naturligt og viser alle farver flot og ægte. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til de fleste behov.

Med en Samsung LED chip og en 5 års producentgaranti, er du sikret en pålidelig og holdbar pære. Den høje kvalitet sikrer en lang levetid på op til 30.000 timer, med minimalt fald i lysstyrke. Pæren er desuden udstyret med en professionel og driftssikker driver og god køling, hvilket bidrager til en længere produktlevetid.

Kuløren på lyset er varm hvid (3000K). Dette giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der skaber en hyggelig stemning.

Dimensionerne på pæren er 81 mm i længden og 45 mm i diameter. Den har dermed en kompakt størrelse, som gør den velegnet til forskellige lamper og armaturer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Lm-80
- TÜV certifikat
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 470 lumens
Spredning 180 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning B22
Højde 81 mm.
Diameter 45 mm.
Materiale PVC
Effekt & spænding
Forbrug 5,5W
Erstat 40W
Spænding 230V
Spændingsinterval 220-240V,50Hz
Energimærke A (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
Lm-80 Se dokumentet
TÜV certifikat Se dokumentet
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.