V-Tac 15W LED pære
Kraftig pære, A65, B22

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 15W LED pære - Kraftig pære, A65, B22 v-tac Udvid

Formfaktor: A65.

Læs mere..

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 33,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet

15W LED pære med B22 fatning - erstatter 90W

Denne V-Tac 15W LED pære er designet til at erstatte en 90W traditionel pære og kan tilsluttes til en standard 230V strømforsyning. Med en effektivitet på 15W giver denne LED pære en betydelig energibesparelse uden at gå på kompromis med lyskvaliteten.

Høj lysstyrke og bred spredning

Med en lysstyrke på 1350 lumens er denne LED pære ideel til rum, hvor der er behov for kraftigt lys. Den har også en bred spredning på 200 grader, hvilket sikrer, at lyset bliver jævnt fordelt i rummet uden nogen mørke områder. Dette betyder, at du kan nyde et fuldt oplyst rum uden at skulle bekymre dig om blænding eller skygger.

Høj kvalitet og naturligt lys

Med en RA-værdi på 80-85 leverer denne LED pære en høj lyskvalitet, der viser alle farver i deres sande nuancer. Dette betyder, at objekter og omgivelser vil se naturlige ud og ikke blive forvrænget af kunstigt lys. Denne høje lyskvalitet er tilstrækkelig til langt de fleste behov, hvilket gør denne LED pære velegnet til både hjemmebrug og kommercielle miljøer.

Varm hvid kulør

Denne LED pære kommer i en varm hvid kulør på 2700K, hvilket skaber en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys giver en hyggelig stemning og er ideelt til steder som stuer, soveværelser eller spisestuer, hvor man ønsker at skabe en indbydende og afslappet stemning.

Dimensioner

Denne V-Tac LED pære har dimensioner på 130 x Ø65 mm, hvilket gør den velegnet til standard fatninger og lamper. Den kan nemt monteres og udskiftes med dine eksisterende pærer uden besvær.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør 2700K
Lysstyrke 1350 lumens
Spredning 200 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning B22
Højde 130 mm.
Diameter 65 mm.
Materiale Termisk PVC
Effekt & spænding
Forbrug 15W
Erstat 90W
Spænding 230V
Spændingsinterval 220-240V,50Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.