CARNI1.8 LED pære
1,8W, blå, 230V, B22

LEDlife LEDlife

2348-0

New product

CARNI1.8 LED pære - 1,8W, blå, 230V, B22 Udvid

Blå B22 LED pære på 1,8W.

230V.

 

Læs mere..

DKK 29,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

CARNI1.8 LED-pæren er en energieffektiv og holdbar lyskilde med et blåt lys. Med sin lavesteffekt på 1,8 watt erstatter den let en konventionel 15 watt pære, hvilket resulterer i betydelige energibesparelser. Pæren kan tilsluttes direkte til en standard 230V strømforsyning og har en B22 fatning. Dette gør installationen hurtig og nem uden behov for yderligere transformer.

Denne LED-pære har en imponerende lysstyrke på 180 lumens, hvilket sikrer et klart og tydeligt blåt lys. Lyset spredes jævnt i en vinkel på 180 grader, hvilket gør det ideelt til både generel oplysning og atmosfærisk belysning. Uanset om du bruger pæren i dit hjem, på kontoret eller i butikken, vil du nyde godt af den ensartede lysfordeling.

Med en størrelse på 72 x Ø45 mm passer denne LED-pære let ind i de fleste standardarmaturer og lamper. Du kan montere den uden besvær og nyde glæden ved at have et attraktivt blåt lys i rummet.

Udover at være energieffektiv og miljøvenlig har CARNI1.8 LED-pæren også en lang levetid. Med en forventet levetid på over 25.000 timer kan du nyde lyset i mange år uden at skulle udskifte pæren.

Skift til CARNI1.8 LED-pæren og få fordelene ved lavere energiforbrug, længere levetid og en jævn fordeling af attraktivt blåt lys.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Kulør Blå
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 180 lumens
Spredning 180 grader
Dimensioner
Fatning B22
Højde 72 mm.
Diameter 45 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 1.8W
Erstat 15W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


LEDlife - Dansk kvalitet

LEDlife blev grundlagt i 2010. LEDlife er en af verdens førende udviklere af LED-produkter.
Baseret i Danmark fremstiller de LED-produkter af høj kvalitet til både forbrugere og erhverv .

LEDlife har været på markedet siden LED-bølgen startede. Derfor har de over et årti af viden bag sig.
Denne viden bruges til konstant at udforske og forbedre deres produkter. De udvælger, hvilke komponenter der skal bruges, og hvordan de skal samles.
Dette skaber et bredt sortiment af LED produkter med meget høj kvalitet og holdbarhed.

Eksperter i LED
Folkene bag LEDlife er lysnørder med stort N. Det er derfor, de står bag verdens mest holdbare LED-lysstofrør, som er perfekte til de barske forhold på boreplatforme og fragtskibe.

LEDlife har spredt sin viden til mange forskellige fagområder hvor lys indgår. 

De er nemlig også eksperter inden for vækstbelysning og tester og måler alt deres data selv.
I udviklingen af deres produkter er fokus altid på holdbarhed og energibesparelser.

Alt dette har hjulpet LEDlife med at have nogle af markedets bedste LED-produkter.

Eksperter i vækstlys
Udover at skabe nogen af de mest holdbare LED produkter inden for pærer, rør og lamper, så har LEDlife også kastet deres kærlighed på vækstlys og Hydroponi. På dette marked skaber de nogen af de mest effektive vækstlamper til både privat og professionelt brug.

Innovative løsninger

LEDlife har brugt deres enorme viden til at udvikle specielle løsninger til en lang række områder. 

Akustilight
Akustilight er udviklet til at være en let og elegant belysningsløsning til eksempelvis Troldtekt loft. Løsningen giver mulighed for at skabe en æstetisk tiltalende belysning som er nem at controllere.

rWave serien
Denne løsning giver mulighed for at styre dit hjem med en enkelt fjernbetjening. Tilslutte nemt lys og andre apparater til controllerne og styr dem alle med en enkelt fjernbetjeningen.

rWave er med andre ord et universelt kontrolsystem til huset med flerrumsforbindelse og tilpasning af lyset. WiFi er ikke nødvendig.