7W LED spot
Keramisk, 230V, GU10

New product

Kraftig GU10 pære på hele 630 lumen.
Høj spredning på 120 grader sikrer at lyset kommer ud i rummet.
Lyset er uden flimmer.

Læs mere..

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 55,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Spar energi og vær miljøvenlig med vores 7W LED spot. Denne spot er ideel til at erstatte traditionelle halogenpærer, da den kun bruger en brøkdel af energien og har en lang levetid. Med en GU10 fatning kan den let tilsluttes til en standard 230V forsyning.

Med en imponerende lysstyrke på 630 lumens og en bred spredning på 120 grader, garanterer vores LED spot en jævn fordeling af lyset. Dette sikrer en behagelig og effektiv belysning, uanset hvor den placeres.

Vi går ikke på kompromis med lyskvaliteten. Vores LED spot har en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at den viser alle farver på en flot og ægte måde. Dette naturlige lys er tilstrækkeligt til at opfylde de fleste behov og skaber en behagelig atmosfære.

Med brug af LED af højeste kvalitet er vores spotdesign konstrueret til at sikre lang og sikker drift i op til 30.000 timer. Du kan stole på, at lyset ikke mister sin styrke, da vores LED spot har minimalt fald i lysstyrke over tid. Den professionelle og driftssikre driver og god køling forlænger levetiden for hele produktet.

Vores LED spot fås i én farvevariant: varm hvid (2700K). Varm hvid kulør skaber en hyggelig og afstressende atmosfære, som er perfekt til afslapning og hyggelige stunder.

Med dimensioner på 55 x Ø50 mm passer vores LED spot let ind i ethvert rum. Vær venligst opmærksom på, at denne spot kun har beskyttelsesklasse IP20 og derfor ikke er modstandsdygtig over for vand.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 2700K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 630 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning GU10
Højde 55 mm.
Diameter 50 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 7W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.