Spectrum 10W LED spot
GU10 AR111

Spectrum Spectrum

New product

AR111 spot med GU10 fatning.

230V.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

DKK 62,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Denne Spectrum 10W LED spot er den perfekte løsning til at belyse dit hjem eller arbejdsområde. Med sin GU10 fatning er den let at tilslutte til den almindelige 230V forsyning, og dens 10W forbrug gør den energieffektiv.

Med en lysstyrke på 1100 lumens og et fokuseret lys på 40 grader sikrer denne LED spot et kontrolleret og klart lys. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer naturlige farver og en ægte visning af alle farver. Dette gør den ideel til de flestes behov, hvad angår lyskvalitet.

Den Spectrum 10W LED spot fås i tre forskellige kulører for at imødekomme forskellige præferencer og brugsområder. Den varme hvide kulør med en temperatur på 3000K skaber en behagelig og afstressende atmosfære, der er ideel til afslapning og hygge. Den neutrale hvide kulør med en temperatur på 4000K er perfekt til et effektivt arbejdsmiljø, da lyset er uden blå eller gule toner og emner belyses naturligt. Den kolde hvide kulør med en temperatur på 6000K giver et koldt lys med en tydelig blålig tone. Denne kulør er sjældent brugt i Skandinavien, men populær til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

Med dimensioner på 68 x Ø111 mm passer denne LED spot nemt ind i de fleste lamper og belysningsarmaturer. Bemærk dog, at den har en IP20 klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Den bør derfor ikke bruges i områder, hvor den kan komme i kontakt med vand.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 6000K
Lysstyrke 1100 lumens
Spredning 40 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Fatning GU10
Højde 68 mm.
Diameter 111 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 10W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC: 200-240V, 50Hz
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.