Spectrum 10W LED spot
GU10 AR111

Spectrum Spectrum

New product

AR111 spot med GU10 fatning.

230V.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

DKK 62,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Spectrum 10W LED spot er designet med en GU10 fatning, der gør installationen både hurtig og problemfri. Med en effekt på 10W kan lyskilden let tilsluttes til en 230V forsyning, hvilket giver dig muligheden for at anvende den i et bredt udvalg af armaturer rundt omkring i hjemmet eller på arbejdspladsen.

Den kraftfulde pære leverer en imponerende lysstyrke på 1100 lumens og har en fokuseret lysvinkel på 40 grader. Dette giver dig et kontrolleret og præcist lys, der er ideelt til at fremhæve specifikke områder eller objekter. Med en RA værdi på 80-85 sikrer pæren en høj lyskvalitet, der giver et naturligt lys og viser farver på en autentisk måde, hvilket opfylder de fleste belysningsbehov.

Kulør på lyset

Muligheden for at vælge mellem tre forskellige lyskulører gør dette produkt yderst alsidigt:

  • Varm hvid (3000K) - Skaber en afstressende og hyggelig atmosfære med sit behagelige, varme lys, perfekt til afslapning.
  • Neutral hvid (4000K) - Leverer et effektivt arbejdsmiljø ved at fjerne både blå og gule toner for at opnå en naturtro belysning.
  • Kold hvid (6000K) - Frembringer et køligt lys, ofte brugt til specielle formål som malerkabiner, akvarier eller dekorative indstillinger.

Med en kompakt størrelse på 68 x Ø111 mm passer pæren perfekt ind i en bred vifte af armaturer, hvilket gør den til et fleksibelt valg for både bolig- og erhvervsbrug. Dog er det vigtigt at bemærke, at produktet har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Derfor er det mest velegnet til indendørs brug i tørre omgivelser.

Den høje lyskvalitet kombineret med alsidigheden i lysindstillinger gør Spectrum 10W LED spot til et optimalt valg for dem, der søger en effektiv og tilpasningsdygtig belysningsløsning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6000K
Lysstyrke1100 lumens
Spredning40 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Dimensioner
FatningGU10
Højde68 mm.
Diameter111 mm.
Effekt & spænding
Forbrug10W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 200-240V, 50Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.