10W Hvid Smart Home LED spot
Tuya/Smart Life, virker med Google Home, Alexa og smartphones, GU10 AR111

Spectrum Spectrum

New product

10W Hvid Smart Home LED spot - Tuya/Smart Life, virker med Google Home, Alexa og smartphones, GU10 AR111 Udvid

Smart Home AR111 spot med GU10 fatning med mulighed for justering af både lysfarven og lysstyrken.

 

Kompatibel med Google Home og Amazon Alexa, der gør det muligt at kontrollere dit lys via stemmestyring.

Pæren har indbygget wifi, der gør det muligt også at styre pæren fra din Android / iPhone smartphone og tablet.

Understøtter kun 2,4GHz netværk.

 

Pæren kan ikke dæmpes med almindelig vægdæmper.

Der er kun muligt at dæmpe pæren via app på wi-fi eller med kompatibel smart home styring.


Dette gøres nemt via Tuya Smart eller Smart Life appen, som kan hentes gratis til Android og iOS.

 

Her kan du nemt:

- Tænde / slukke pæren

- Justere pærens farve fra 2700K ægte varm hvid og helt op til 6500K ægte kold hvid.

- Justere lysstyrken

- Oprette standard scenarier

- Indstille automatisk tænd/ slukke tidspunkter

 

- Dele indstillinger og funktioner til andre enheder i samme serie

 

Læs mere..

  • CCT (Varm til Kold Hvid)
  • Via Smart Home

DKK 82,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Dette produkt benytter Tuya/Smart life.
Tuya er en af de største inden for Smart home og registreret på Amerikanske NASDAQ. Med Tuya er du sikret den bedste løsning, baseret på fremtidens cloudløsning og med integration til Google home og Alexa.

10W Hvid Smart Home LED spot, Tuya/Smart Life, virker med Google Home, Alexa og smartphones, GU10 AR111

Dette 10W Smart Home LED-spot er designet til at give dig fuld kontrol over dit lysmiljø. Med den indbyggede Tuya/Smart Life-teknologi kan du nemt styre dit lys ved hjælp af Google Home, Alexa og smartphones. Bare forbind spotlyset til din Wi-Fi-router, og du er klar til at styre det fra ethvert sted og til enhver tid.

Spotlyset er udstyret med en GU10 fatning, hvilket gør det nemt at installere det i dine eksisterende lysarmaturer. Det er designet til at blive tilsluttet en standard 230V strømforsyning, så du ikke behøver at bekymre dig om yderligere transformatorer eller komplicerede installationer.

Med en lysstyrke på imponerende 1050 lumens giver dette LED-spot et klart og kraftfuldt lys. Det har også en fokuseret lysstråle på 30 grader, der sikrer, at lyset er kontrolleret og præcist rettet mod det ønskede område.

En af de vigtigste faktorer, der påvirker lyskvaliteten, er RA-værdien. Dette LED-spot har en RA-værdi på 80-85, hvilket betyder, at det viser farverne på en naturlig og ægte måde. Uanset om du bruger dette spot i dit hjem, på kontoret eller i en butik, kan du være sikker på, at alle farver vil blive fremhævet på en flot og levende måde.

Et ekstra attraktivt træk ved dette LED-spot er, at det er dæmpbar via Smart Home-styring. Du kan justere lysstyrken efter dine behov og skabe den ønskede atmosfære i ethvert rum. Bemærk venligst, at det kun er muligt at dæmpe spotlyset via kompatible Smart Home-enheder og ikke via en traditionel vægdæmper.

Det kompakte design på 70 x Ø110 mm gør dette LED-spot nemt at installere i forskellige typer armaturer. Uanset om du bruger det som spotbelysning i loftsarmaturer eller som accentbelysning i vitrineskabe, kan du være sikker på, at det vil passe perfekt ind og give et stilfuldt udseende.

Dette 10W Smart Home LED-spot er den ideelle løsning til at skabe en behagelig og stilfuld belysning i dit hjem, kontor eller butik. Med sin avancerede teknologi, høje lysstyrke, fremragende lyskvalitet og mulighed for dæmpning, vil dette LED-spot opfylde langt de flestes behov og forventninger.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Lysstyrke 1050 lumens
Spredning 30 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Fatning GU10
Højde 70 mm.
Diameter 110 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 10W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC: 200-240V, 50Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.