LED 5W Smart Home LED pære
Tuya/Smart Life, virker med Google Home, Alexa og smartphones, C38, E14

Spectrum Spectrum

New product

LED 5W Smart Home LED pære - Tuya/Smart Life, virker med Google Home, Alexa og smartphones, C38, E14 Spectrum Udvid

  • CCT (Varm til Kold Hvid)
  • Dæmpbar

DKK 62,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


5W LED Smart Home LED pære med Tuya/Smart Life kompatibilitet

Denne smarte LED pære er designet til at revolutionere dit hjem, og gøre det mere intelligent og bekvemt. Med kompatibilitet til Google Home, Alexa og smartphones, kan du nemt styre og kontrollere lyset i dit hjem med stemmekommandoer eller via en app.

Denne LED pære er på 5W og har en E14 lille fatning, der nemt kan erstatte en traditionel 35W pære. Ved at skifte til denne LED pære kan du spare energi og reducere dine energiomkostninger, samtidig med at du bevarer den samme lysstyrke.

Lyset har en imponerende lysstyrke på 410 lumens og en bred spredning på 160 grader, hvilket sikrer en jævn og ensartet fordeling af lyset i rummet. Dette gør det ideelt til belysning af større områder eller rum, hvor du ønsker et klart og strålende lys.

LED pæren har også en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85, hvilket betyder, at den viser farverne naturligt og ægte. Uanset om du læser en bog, ser tv eller indretter dit hjem, vil denne pære sikre, at farverne vises klart og levende.

En af de største fordele ved denne smarte LED pære er, at den er dæmpbar. Dette giver dig mulighed for at justere lysstyrken og skabe den rette atmosfære i dine rum. Uanset om du ønsker en hyggelig og intim stemning eller et klart og kraftigt lys, kan du nemt justere pærens lysstyrke efter behov.

Pæren har dimensioner på 107 x Ø38 mm og kan nemt tilsluttes til en standard 230V strømforsyning. Den har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at den ikke er vandtæt og ikke bør bruges i områder, hvor der er risiko for vandkontakt.

Med denne LED 5W Smart Home LED pære kan du skabe et intelligent og bekvemt hjem, hvor du nemt kan styre og kontrollere belysningen med stemmekommandoer eller fra din smartphone. Den er også energieffektiv, dæmpbar og giver en høj kvalitet af lys, der viser alle farver i deres bedste lys. Udskift din traditionelle pære med denne innovative LED pære, og oplev fordelene ved smart belysning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
DæmpbarJa, Smart Home
Lysstyrke410 lumens
Spredning160 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
FatningE14
Højde107 mm.
Diameter38 mm.
Effekt & spænding
Forbrug5W
Erstat35W
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergimærkeG (A-G)
IP klassifikationIP20


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.