LED 5W Smart Home LED pære
Tuya/Smart Life, virker med Google Home, Alexa og smartphones, C38, E14

Spectrum Spectrum

New product

LED 5W Smart Home LED pære - Tuya/Smart Life, virker med Google Home, Alexa og smartphones, C38, E14 Spectrum Udvid

Denne 5W LED pære med E14 lille fatning erstatter en 35W almindelig pære og leverer et kraftigt lys på 410 lumens, der har en høj spredning på 160 grader, så lyset fordeles jævnt.

Lyskvaliteten er af høj kvalitet med en RA værdi på 80-85, som giver et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver.

Den er også dæmpbar og har en dimension på 107 x Ø38 mm og en IP20-klassificering, der ikke er modstandsdygtig over for vand.

Denne LED pære fra Smart Home er lavet til at levere et kraftigt lys med høj lyskvalitet, hvilket gør den ideel til langt de flestes behov.

Læs mere..

  • CCT (Varm til Kold Hvid)
  • Dæmpbar

DKK 62,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


LED 5W Smart Home LED pære, Tuya/Smart Life, virker med Google Home, Alexa og smartphones, C38, E14

Denne LED-pære er et smart og praktisk valg til dit hjem. Med sit kompatible design med Tuya/Smart Life-appen kan du nemt integrere den med dine Google Home, Alexa og smartphones. Det betyder, at du kan betjene og kontrollere lyset i dit hjem med stemmekommandoer eller fra din smartphone.

Denne LED-pære har en effekt på 5W, hvilket svarer til en traditionel pære på 35W. Dette gør den energieffektiv og hjælper dig med at reducere dit energiforbrug og spare penge på din elregning. Den tilsluttes til 230V forsyning for nem installation og brug.

Med en lysstyrke på 410 lumens og en bred spredningsvinkel på 160 grader leverer denne LED-pære et jævnt og behageligt lys i hele rummet. Den høje lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85 sikrer, at farverne vises naturligt og ægte. Det betyder, at du får et lys, der flot præsenterer alle farver og opfylder de fleste behov.

Denne LED-pære er også dæmpbar, så du kan justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede atmosfære i rummet. Med dimensionerne 107 x Ø38 mm passer den nemt ind i forskellige armaturer og lamper med E14-fatning.

Bemærk, at denne LED-pære har en formningsgrad på IP20, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Den skal bruges indendørs og må ikke udsættes for direkte vandkontakt.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Dæmpbar Ja, Smart Home
Lysstyrke 410 lumens
Spredning 160 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 15.000 timer
Dimensioner
Fatning E14
Højde 107 mm.
Diameter 38 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Erstat 35W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.