LED 5W CCT Smart Home LED pære
Tuya/Smart Life, virker med Google Home, Alexa og smartphones, P45, E14

Spectrum Spectrum

New product

  • CCT (Varm til Kold Hvid)
  • Dæmpbar

DKK 63,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Denne Smart Home LED-pære er den ideelle løsning til dit hjem. Med sine avancerede funktioner og kompatibilitet med Tuya/Smart Life, Google Home, Alexa og smartphones, giver den dig mulighed for at styre dit lys med lethed og bekvemmelighed. Den passer perfekt til E14 lille fatning og erstatter en traditionel 35W-pære med sin energieffektive 5W LED.

Det er let at installere denne pære, da den kræver en 230V tilslutning. Med en lysstyrke på 420 lumens og en bred spredning på 360 grader sikrer den en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette skaber en behagelig belysning, der passer til ethvert behov. Med en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85 er dette en pære, der giver et naturligt lys, der fremviser alle farver på en flot og autentisk måde.

Du kan endda dæmpe lyset efter behov for at skabe den ønskede atmosfære i rummet. Pæren har dimensionerne 47 x 93 x 47 mm og har en IP20-vurdering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor anbefales den primært til indendørs brug.

Opgradér dit hjem med denne Smart Home LED-pære, der giver dig mulighed for at styre dit lys via smartphone og stemmeaktiverede enheder som Google Home og Alexa. Så du kan nemt tilpasse lysstyrken og skabe den perfekte atmosfære i ethvert rum.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Kulør CCT (Varm til Kold Hvid)
Dæmpbar Ja, Smart Home
Lysstyrke 420 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 15.000 timer
Dimensioner
Fatning E14
Højde 93 mm.
Bredde 47 mm.
Dybde 47 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Erstat 35W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.