LED 5W CCT Smart Home LED pære
Tuya/Smart Life, virker med Google Home, Alexa og smartphones, P45, E14

Spectrum Spectrum

New product

  • CCT (Varm til Kold Hvid)
  • Dæmpbar

DKK 63,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


LED 5W CCT Smart Home LED pære, Tuya/Smart Life, virker med Google Home, Alexa og smartphones, P45, E14

Denne LED-pære er perfekt til at opgradere dit hjem til et smart hjem. Med pæren kan du nemt styre dit lys ved hjælp af stemmekommandoer eller din smartphone. Den er kompatibel med Google Home, Alexa og Tuya/Smart Life-appen, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse belysningen efter dine behov og præferencer.

Med en effekt på blot 5 watt erstatter denne LED-pære en traditionel 35 watts-pære. Dette gør den ikke kun energieffektiv, men bidrager også til at reducere dine energiomkostninger. Den lille E14-fatning gør den nem at installere i mange forskellige lamper og armaturer.

Med en lysstyrke på 420 lumens og en bred spredning på 360 grader sikrer denne LED-pære en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at du kan nyde et klart og klart lys i hele rummet. Med en RA-værdi på 80-85 leverer pæren en høj lyskvalitet, der gengiver farverne naturligt og levende. Uanset om du bruger den til at læse, arbejde eller bare skabe en hyggelig atmosfære, vil denne pære opfylde dine behov.

En af fordelene ved denne LED-pære er dens dæmpbare funktion. Dette giver dig mulighed for at justere lysstyrken og skabe den perfekte atmosfære til enhver lejlighed. Uanset om du ønsker et lyst og energisk lys til din morgenrutine eller et blødt og hyggeligt lys til afslapning om aftenen, kan du nemt tilpasse pærens lysstyrke efter dine ønsker.

Med dimensioner på 47 x 93 x 47 mm er denne LED-pære kompakt og passer nemt ind i forskellige armaturer og lamper. Den har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor anbefales det at bruge den indendørs eller i tørre omgivelser for at forlænge dens levetid og undgå skader.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
KulørCCT (Varm til Kold Hvid)
DæmpbarJa, Smart Home
Lysstyrke420 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
FatningE14
Højde93 mm.
Bredde47 mm.
Dybde47 mm.
Effekt & spænding
Forbrug5W
Erstat35W
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergimærkeG (A-G)
IP klassifikationIP20


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.