5,5W Smart Home LED globepære
Tuya/Smart Life, Virker med Google Home, Alexa og smartphones, Kultråd, 12,5 cm, E27

Spectrum Spectrum

New product

Her får du en pære med et flot og traditionelt look som passer ind i alle hjem.

 
Pæren kommer med Smart Home funktioner, som giver dig rig mulighed for at styre lyset i form af dæmp og skiftning af varm(2700K) lyskulør til extra varm(1700K) lyskulør. 

Pæren er kompatibel med Google Home og Amazon Alexa, der gør det muligt at kontrollere dit lys via stemme styring.

Den har indbygget wifi, der gør det muligt også at styre pæren fra din Android / iPhone smartphone og tablet. Understøtter kun 2,4GHz netværk. 

Pæren kan ikke dæmpes med almindelig vægdæmper.
Der er kun muligt at dæmpe pæren via app på wi-fi eller med kompatibel smart home styring.

Vi anbefaler Tuya Smart eller Smart Life til at styre din Smart Home pære.

Her kan du nemt:
- Tænde / slukke pæren
- Justere pærens farve fra 1700K ekstra varm hvid til 2700K varm hvid.
- Justere lysstyrken
- Oprette standard scenarier
- Indstille automatisk tænd/ slukke tidspunkter
- Gruppere flere Smart Home lys med hinanden

Læs mere..

  • Ekstra varm
  • Via Smart Home

DKK 89,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Dette produkt benytter Tuya/Smart life.
Tuya er en af de største inden for Smart home og registreret på Amerikanske NASDAQ. Med Tuya er du sikret den bedste løsning, baseret på fremtidens cloudløsning og med integration til Google home og Alexa.

Data om produktet

Denne 5,5W Smart Home LED globepære er designet til at gøre dit hjem mere intelligent og miljøvenligt. Pæren fungerer sammen med Tuya/Smart Life, Google Home, Alexa og smartphones, hvilket giver dig mulighed for at styre belysningen nemt og bekvemt fra forskellige enheder.

Med dens E27 stor fatning kan pæren nemt tilsluttes til 230V forsyning i dit hjem. Det er en LED Globe pære, der erstatter en traditionel 44W pære og dermed hjælper med at reducere energiforbruget og spare penge på energiregningen.

Lysstyrke og spredning

Med en lysstyrke på 550 lumens og en bred spredning på 270 grader, sikrer denne pære en jævn og omfattende fordeling af lys i rummet. Det betyder, at du får et godt og klart lys i hele rummet uden nogen mørke områder.

Lyskvalitet

Denne pære har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Det betyder, at pæren giver et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du bruger pæren til at læse, arbejde eller bare slappe af, vil lyskvaliteten være tilstrækkelig til at opfylde de fleste behov.

Dæmpbar

En af de store fordele ved denne pære er, at den er dæmpbar via Smart Home. Du kan kontrollere lysstyrken og skabe den ønskede atmosfære ved hjælp af en kompatibel smart home styring. Det er dog ikke muligt at dæmpe pæren med en vægdæmper.

Kulør på lyset

Denne pære findes i en ekstra varm hvid kulør, som giver et hyggeligt og varmt lys. Det har et udseende, der minder om gammeldags glødetrådspærer, hvilket tilføjer en nostalgisk og charmerende stemning til dit hjem.

Dimensioner

Denne LED globepære har dimensioner på 173 mm i længden og en diameter på 125 mm. Dens størrelse gør den velegnet til at blive brugt i forskellige typer af lamper og armaturer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Lysstyrke 550 lumens
Spredning 270 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 173 mm.
Diameter 125 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 5,5W
Erstat 44W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.