5,5W Smart Home LED globepære
Tuya/Smart Life, Virker med Google Home, Alexa og smartphones, Kultråd, 12,5 cm, E27

Spectrum Spectrum

New product

Her får du en pære med et flot og traditionelt look som passer ind i alle hjem.

 
Pæren kommer med Smart Home funktioner, som giver dig rig mulighed for at styre lyset i form af dæmp og skiftning af varm(2700K) lyskulør til extra varm(1700K) lyskulør. 

Pæren er kompatibel med Google Home og Amazon Alexa, der gør det muligt at kontrollere dit lys via stemme styring.

Den har indbygget wifi, der gør det muligt også at styre pæren fra din Android / iPhone smartphone og tablet. Understøtter kun 2,4GHz netværk. 

Pæren kan ikke dæmpes med almindelig vægdæmper.
Der er kun muligt at dæmpe pæren via app på wi-fi eller med kompatibel smart home styring.

Vi anbefaler Tuya Smart eller Smart Life til at styre din Smart Home pære.

Her kan du nemt:
- Tænde / slukke pæren
- Justere pærens farve fra 1700K ekstra varm hvid til 2700K varm hvid.
- Justere lysstyrken
- Oprette standard scenarier
- Indstille automatisk tænd/ slukke tidspunkter
- Gruppere flere Smart Home lys med hinanden

Læs mere..

  • Ekstra varm
  • Via Smart Home

DKK 89,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Dette produkt benytter Tuya/Smart life.
Tuya er en af de største inden for Smart home og registreret på Amerikanske NASDAQ. Med Tuya er du sikret den bedste løsning, baseret på fremtidens cloudløsning og med integration til Google home og Alexa.

Produkt beskrivelse

Denne smarte LED globepære er et fantastisk tilføjelse til dit smart home system. Med en effekt på 5,5 watt erstatter den let en traditionel 44 watt pære. Pæren har en stor E27 fatning, der gør det nemt at installere den i eksisterende lamper og armaturer.

Med en lysstyrke på 550 lumens og en spredningsvinkel på 270 grader, sikrer denne pære en jævn fordeling af lys i rummet. Det høje RA-værdi på 80-85 garanterer høj lyskvalitet, der viser alle farver ægte og flot. Uanset om du bruger pæren i stuen, køkkenet eller soveværelset, vil du opleve et naturligt og behageligt lys.

Dæmpbar via et smart home system, kan du nemt tilpasse lysstyrken til dine præferencer og behov. Bemærk at pæren kun kan dæmpes via kompatible smart home-styringsenheder og ikke via en traditionel vægdæmper.

Kulør på lyset

Denne pære fås i ekstra varm hvid kulør, der emulerer den hyggelige og varme glød fra gammeldags glødetrådspærer. Med dette lys vil du skabe en behagelig atmosfære og et nostalgisk udseende i dit hjem.

Med en dimension på 173 mm længde og 125 mm i diameter passer denne pære nemt ind i de fleste lamper og armaturer. Uanset om du installerer den i en loftslampe, en bordlampe eller en væglampe, vil den tilføje et stilfuldt og moderne touch til din indretning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Lysstyrke 550 lumens
Spredning 270 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 173 mm.
Diameter 125 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 5,5W
Erstat 44W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.