EGO LED Væglampe med USB og Touch dæmp, 4,5W, Nielsen Light
sort

Nielsen Light

9117-0

New product

EGO LED Væglampe med USB og Touch dæmp, 4,5W, Nielsen Light - sort Udvid

EGO Væglampe fra Nielsen Light.

 

Ledningen er 1,5 m lang.

 


Læs mere..

DKK 469,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


EGO LED Væglampe med USB og Touch dæmp, 4,5W, Nielsen Light, sort

Denne moderne EGO LED væglampe fra Nielsen Light er det perfekte valg til belysning i ethvert rum i dit hjem. Lampen er designet med et stilfuldt sort finish, der passer godt ind i enhver indretning, og dens vedhæftede USB-port giver dig mulighed for at oplade dine elektroniske enheder bekvemt.

Med en lysstyrke på imponerende 806 lumens er denne væglampe i stand til at levere et kraftigt og klart lys. Dens høje lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85 sikrer, at lyset er naturligt og flot viser alle farver. Uanset om du bruger lampen til at belyse kunstværk, læse eller skabe en stemningsfuld atmosfære, vil denne væglampe opfylde dine behov.

Med en effekt på blot 4,5W er denne LED-væglampe energieffektiv og miljøvenlig. Du kan nyde et klart og kraftigt lys uden at bekymre dig om højere energiregninger. Lamperne fra Nielsen Light er kendt for deres holdbarhed og pålidelighed, og denne væglampe er ingen undtagelse. Den er konstrueret med materialer af høj kvalitet for at sikre lang levetid.

Den touch-dæmpbare funktion gør det nemt at justere lysstyrken efter dine præferencer og behov. Du kan nemt skifte mellem forskellige lysniveauer ved blot at røre ved lampen. Dette giver dig mulighed for at skabe den ønskede atmosfære i rummet.

Denne væglampe skal tilsluttes til en standard 230V forsyning for at fungere. Installationen er enkel og ligetil, og lampen kan monteres på væggen ved hjælp af det medfølgende beslag. Lamper fra Nielsen Light er kendt for deres kvalitet og pålidelighed, og denne væglampe er ingen undtagelse.

Uanset om du har brug for belysning i din stue, soveværelse eller kontor, vil EGO LED væglampen med USB og Touch dæmp fra Nielsen Light imødekomme dine behov. Dens stilfulde design, kraftige lysstyrke og praktiske funktioner gør den til det ideelle valg for ethvert rum i dit hjem.

Lyset
DæmpbarNej
Lysstyrke806 lumens
RA>= 80
Effekt & spænding
Spænding230V