V-Tac 8W/m LED strip
5m, 3mm bred,IP20, 24V, 120 LED pr. meter

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 8W/m LED strip - 5m, 3mm bred,IP20, 24V, 120 LED pr. meter v-tac Udvid

Der er tape på bagsiden af strippen så den nemt kan fastgøres på vandrette flader. Limen bør suppleres,hvis strippen skal anvendes på porøse ujævne eller ikke optimale flader. Hvis strippen skal hænge omvendt og lyse ned så bør limen ligeledes suppleres.

Husk transformator f.eks. denne.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Dæmpbar

DKK 163,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


LED Strip med høj lysstyrke og jævn fordeling af lys

V-Tac 8W/m LED strip er en alsidig og effektiv løsning til belysning, der passer til en lang række formål. Med en effektforbrug på 8W pr. meter giver denne LED strip dig en lysstyrke på imponerende 800 lumens pr. meter. Den høje spredning på 120 grader sikrer en jævn fordeling af lyset, hvilket er ideelt til både indirekte belysning, dekorative formål og funktionel belysning.

Indbydende lyskvalitet med valgmuligheder

Med en RA værdi på 80-85 leverer denne LED strip en høj lyskvalitet, der viser alle farver på en flot og ægte måde. Du kan vælge imellem tre forskellige kulører, der hver har sine egne fordele. Varm hvid (3000K) skaber en hyggelig og afstressende atmosfære, Neutral hvid (4000K) er perfekt til arbejdsmiljøer med naturligt lys, mens Kold hvid (6500K) er velegnet til specielle formål som malerkabiner og akvarier.

Fleksibel og dæmpbar belysning

Med sine dimensioner på 3 mm er denne LED strip let at installere og kan tilpasses efter behov. Den er dæmpbar, hvilket giver dig mulighed for at skabe forskellige stemninger og justere lysstyrken efter behov. Vær opmærksom på, at denne LED strip har en IP20-klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Den er derfor bedst egnet til indendørs brug i tørre omgivelser.

Med V-Tac 8W/m LED strip får du en pålidelig og energieffektiv belysningsløsning, der kan tilpasses til forskellige formål og miljøer. Uanset om du ønsker en hyggelig stemning derhjemme, effektiv belysning på arbejdspladsen eller specielt lys til særlige formål, kan denne LED strip opfylde dine behov.

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 6500K
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 800 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning LED Strip
Bredde 3 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 8W
Spændingsinterval 24V
Energimærke F (A-G)


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.