V-Tac Beton bordlampe
E27

V-Tac V-Tac

3000-0

New product

V-Tac Beton bordlampe - E27 samsung Udvid

DKK 245,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 9-11 dage


Produktbeskrivelse:

V-Tac Beton bordlampe, E27 er en stilfuld og moderne lampe, der tilføjer et industrielt præg til enhver indretning. Med dens Beton finish og solide design er denne bordlampe et perfekt valg til ethvert rum i dit hjem eller på kontoret.

Denne lampe har en stor E27 fatning, hvilket gør det let at finde en bred vifte af lyskilder, der passer til dine behov. Lampen kan bruge en lyskilde på op til maksimalt 60W, hvilket giver en behagelig belysning til ethvert rum.

Denne bordlampe er udstyret med en Samsung LED chip, som sikrer en høj kvalitet og holdbarhed. Derudover får du en 5 års producentgaranti på dette produkt, så du kan være sikker på, at det vil holde i lang tid.

Med dimensionerne 180 x 130 x 2000 mm er denne bordlampe af en passende størrelse til at blive placeret på en sofasidebord, natbord eller skrivebord. Den kompakte størrelse gør det også nemt at flytte rundt på lampen efter behov.

Bemærk venligst, at denne lampe har en IP20 kapslingsklasse, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Den bør derfor kun bruges indendørs eller under overdækkede områder. Hvis du har brug for en lampeløsning til udendørs brug, anbefaler vi at vælge en anden model med en højere IP-kapslingsklasse.

Så hvis du leder efter en moderne og stilfuld bordlampe, der er fremstillet af holdbare materialer, er V-Tac Beton bordlampe, E27 det perfekte valg for dig. Med sin solide konstruktion, Samsung LED chip og producentgaranti giver denne lampe både et æstetisk og funktionelt indslag i dit rum.


Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Dæmpbar Nej
Dimensioner
Fatning E27
Højde 130 mm.
Bredde 180 mm.
Dybde 2000 mm.
Effekt & spænding
Forbrug Max. 60W


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.