V-Tac 18W/m LED strip høj lumens
5m, IP20, 240LED

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 18W/m LED strip høj lumens - 5m, IP20, 240LED v-tac Udvid

Strippen må ikke forlænges (Max 5 meter).
Da denne strip er kraftig bliver den ca. 60 grader varm.


Der er tape på bagsiden af strippen, så den nemt kan fastgøres på vandrette flader. Limen bør suppleres,hvis strippen skal anvendes på porøse, ujævne eller ikke optimale flader. Hvis strippen skal hænge omvendt og lyse ned, så bør limen ligeledes suppleres.

Læs mere..

  • Varm

DKK 421,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

Effekt: 18W

Tilsluttes til: 12V forsyning

Lysstyrke: 3000 lumens

Spredning: 120 grader

Lyskvalitet: RA værdi på 80-85

Kan dæmpes: Ja

Kulør på lyset:

Findes i varm hvid (3000K)

Varm kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære

Dimensioner:

10 mm

IP20: Ikke modstandsdygtig over for vand

V-Tac 18W/m LED strip med høj lumens er et fantastisk produkt til at skabe en behagelig atmosfære. Med en effekt på 18W og tilslutning til en 12V forsyning, er det et energieffektivt valg. Lyset har en imponerende lysstyrke på 3000 lumens og en bred spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet.

Den høje lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85 sikrer et naturligt lys, der viser alle farver i deres sande nuancer. Uanset om det er til almindelig belysning eller til specielle anledninger, vil dette LED strip opfylde langt de flestes behov.

V-Tac 18W/m LED strip kan også dæmpes, hvilket giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter dine præferencer og skabe den ønskede stemning i rummet.

Produktet findes i en varm hvid kulør (3000K), der giver en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys skaber en hyggelig stemning, der er perfekt til afslapning og hygge.

Med dimensioner på 10 mm er dette LED strip nemt at installere og kan tilpasses forskellige rum og formål. Bemærk dog, at det har en IP20-klassifikation, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Derfor bør det kun bruges indendørs eller i tørre omgivelser.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 3000 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Bredde 10 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 18W
Spænding 12V
Spændingsinterval 12V
Energimærke C (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.