Halo Design
COLORS DIM LED XL G200 E27 5W Amber

Halo Design Halo Design

8413-0

New product

COLORS XL G200 DIM LED lyskilde fra Halo Design er en LED lyskilde der giver et varmt behageligt lys, og med det smukke design som vi kender det fra de gode gamle dage som giver 1800 kelvin grader - nemlig glødetråden, danner denne rammen om at kunne skabe samme stemning med hyggeligt lys til behagelige omgivelse.
lyskilden er med klart glas samt en toning i det gyldne og spreder lyset 360 grader, hvilket giver den perfekte belysning i rummet.
vi kan varmt anbefale hvor den sidder frit synlig i en fatning.
Til trods for at den kun forbruger 5 watt, er den og dæmpbar det vil sige at man via sin kontakt i væggen kan dæmpe den i 3 trin, så er der rig muligt for netop at kunne skabe præcis den stemning i rummet man ønsker.
DIM LED lyskilderne findes i flere størrelser og former, så der findes også en til din lampe.

Flere detaljer

DKK 399,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Data om produktet:

Effekt: 5W

Fatning: E27

Spænding: Tilsluttes til 230V forsyning

Lysstyrke: 200 lumens

Spredningsvinkel: 360 grader

Lyskvalitet: RA værdi på 80-85

Levetid: Op til 30.000 timer

Dimensioner: 24 x Ø20 mm

IP-klassificering: IP20

Produktet Halo Design, COLORS DIM LED XL G200 E27 5W Amber er en LED-pære med stor E27-fatning og en effekt på 5W. Den tilsluttes nemt til en 230V forsyning og er velegnet til brug i forskellige lysinstallationer.

Med en lysstyrke på 200 lumens og en imponerende spredning på 360 grader, sikres en jævn fordeling af lyset, der giver en behagelig belysning i rummet. Lyset har også en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at farverne vises flot og ægte.

LED-pæren er designet med højeste kvalitet for at sikre lang og sikker drift. Levetiden er op til 30.000 timer, og der er kun minimalt fald i lysstyrke over tid. Dette gør den langvarig og økonomisk fordelagtig at bruge. Med en professionel og driftssikker driver samt god køling kan man forvente en lang levetid for hele produktet.

Dimensionerne på pæren er 24 x Ø20 mm, hvilket gør den kompakt og nem at installere i forskellige lamper og armaturer.

Det er vigtigt at bemærke, at denne LED-pære har en IP-klassificering på IP20, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Den bør derfor kun bruges indendørs eller i tørre omgivelser.

Lyset
KulørEkstra varm hvid
Ekstra varm hvid kulør1800K
Lysstyrke200 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Højde24 mm.
Diameter20 mm.
MaterialeGlas
Effekt & spænding
Forbrug5W
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Andet info
EnergimærkeG (A-G)
IP klassifikationIP20


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.