EYE LED Væglampe med USB og Touch dæmp, 5W, Nielsen Light
hvid

Nielsen Light

10044-0

New product

EYE LED Væglampe med USB og Touch dæmp, 5W, Nielsen Light - hvid Udvid

EYE Væglampe fra Nielsen Light.

 

Ledningen er 1,6 m lang.

 


Læs mere..

DKK 499,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


EYE LED Væglampe med USB og Touch dæmp, 5W, Nielsen Light, hvid

Denne EYE LED Væglampe fra Nielsen Light kombinerer en elegant og moderne design med praktiske funktioner. Væglampen er udstyret med en indbygget USB-port, der giver dig mulighed for at oplade dine elektroniske enheder nemt og bekvemt. Den har også en touch-dæmp funktion, der gør det let at justere lysstyrken efter behov.

Med en effekt på 5 watt og tilslutning til en standard 230V forsyning, er denne væglampe energibesparende og miljøvenlig. Den har en lysstyrke på imponerende 806 lumens, hvilket sikrer tilstrækkelig belysning til forskellige rum og omgivelser. Med en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, er dette produkt designet til at give et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Dette gør det ideelt til både indendørs og professionel brug.

Lyskvaliteten på denne væglampe er tilstrækkelig til langt de fleste behov. Med dens moderne design og hvide farve passer den perfekt ind i ethvert rum og tilføjer et stilfuldt element til indretningen. Den er let at montere på væggen og er lavet af holdbare materialer, der sikrer en lang levetid. Med funktioner som USB-port og touch-dæmp, er denne væglampe ikke kun en lyskilde, men også en praktisk og funktionel enhed i dit hjem eller kontor.

Gør dit rum mere behageligt og stilfuldt med denne EYE LED Væglampe med USB og Touch dæmp. Lad dens naturlige lys forbedre din oplevelse, uanset om det er til læsning, arbejde eller afslapning. Med dens moderne design, energibesparende egenskaber og praktiske funktioner er denne væglampe det perfekte valg til at opgradere dit rum.

Lyset
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 806 lumens
RA >= 80
Effekt & spænding
Spænding 230V