V-Tac 3,5W RGB LED pære
Med RF fjernbetjening, GU10

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 3,5W RGB LED pære - Med RF fjernbetjening, GU10 v-tac Udvid

Smart RGB GU10 pære med fjernbetjening, hvor man kan skifte farve.
Man kan også dæmpe via medfølgende fjernbetjening.

Pæren kan også lyse varm hvid.

Flere detaljer

  • RGB + Varm Hvid
  • Dæmpbar

DKK 79,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Denne V-Tac 3,5W RGB LED pære er det perfekte valg til at tilføje farverigt lys til dit hjem eller kontor. Med RF fjernbetjeningen kan du nemt styre belysningen og justere farver og lysstyrke efter behov.

Denne LED-pære har en effekt på 3,5W og er kompatibel med GU10-fatninger. Den kan tilsluttes til en almindelig 230V forsyning, hvilket gør installationen nem og hurtig.

Med en lysstyrke på 300 lumens og en spredning på 110 grader, sikrer denne LED-pære en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette giver et behageligt og naturligt lys i hele rummet. Lyskvaliteten er også imponerende, med en RA-værdi på 80-85, hvilket betyder, at farverne vises ægte og livligt.

En af de store fordele ved denne LED-pære er, at den er dæmpbar, så du kan justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede atmosfære. Dette gør det ideelt til brug i stuer, soveværelser, restauranter og mange andre steder.

Med brug af LED af højeste kvalitet kan denne pære forventes at holde op til 30.000 timer, hvilket betyder, at den vil vare i mange år med minimalt fald i lysstyrken. Den professionelle og driftssikre driver samt god køling sikrer langvarig og pålidelig drift af produktet.

Produktets dimensioner er 57 x Ø50 mm, hvilket gør det kompakt og passer godt ind i de fleste lamper og armaturer.

Vær opmærksom på, at denne LED-pære har en IP20 vurdering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Det er vigtigt at bruge den indendørs eller i tørre omgivelser for at undgå skader eller fejl.


Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
KulørRGB + Varm Hvid
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke300 lumens
Spredning110 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Dimensioner
FatningGU10
Højde57 mm.
Diameter50 mm.
Effekt & spænding
Forbrug3,5W
Spænding230V
SpændingsintervalAC:220-240V, 50Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergimærkeF (A-G)
IP klassifikationIP20


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.