Mini 2W LED spot
Ø35mm, 230V, mini GU10

Spectrum Spectrum

New product

Mini 2W LED spot - Ø35mm, 230V, mini GU10 Udvid

Mini 2W LED spot er en kompakt og stilfuld spotlampe med en diameter på kun 35mm. Den er nem at montere som en almindelig spot, og den passer perfekt til GU10 fatningen.

  • Lysstærk belysning: Trods sin kompakte størrelse leverer denne spotlampe en imponerende lysstyrke på 2W. Den er ideel til at belyse små områder som f.eks. skabe eller vitrineskabe med præcision og kvalitet.
  • Energibesparende: Med en LED-teknologi sikrer denne spotlampe en lavt energiforbrug og lang levetid. Du kan nyde godt af et varmt og klart lys uden at bekymre dig om høje elregninger.
  • Nem installation: Monter spotlampen som en almindelig spot ved hjælp af dens GU10 fatning. Du behøver ikke at være en professionel for at installere denne spotlampe.

Oplev den perfekte kombination af funktionalitet og stil med Mini 2W LED spot. Skab en hyggelig og indbydende atmosfære i dit hjem eller kontor med denne kompakte og kraftfulde spot.

Læs mere..

  • Kold
  • Ikke dæmpbar

DKK 25,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Koldt hvid - Mini 2W LED spot, Ø35mm, 230V, mini GU10

Denne Mini 2W LED spot i kold hvid er et populært valg til forskellige formål, såsom malerkabiner, akvarier og speciel dekoration. Med sit klare og kølige lys med et tydeligt blåligt skær er det et ideelt valg, hvis du ønsker at skabe en særlig atmosfære eller lysindstilling.

Denne LED spot er designet i mini GU10 størrelse, hvilket gør den meget nem at installere. Den passer perfekt i mindre lamper eller steder, hvor der er behov for målrettet belysning. Med en diameter på kun 35mm er den også velegnet til mindre rum eller områder.

Med en effekt på kun 2W er denne LED spot meget energieffektiv. Den bruger langt mindre strøm i forhold til traditionelle lyskilder, hvilket kan føre til besparelser på din elregning på lang sigt. Med dens lange levetid kan du også spare penge på udskiftning af pærer, da den vil holde i mange år.

Koldt hvidt lys er kendt for dets kølige og klare udseende med et tydeligt blåligt skær. I Skandinavien anvendes denne kulør sjældent til almindelig belysning i hjemmet, da det ofte foretrækkes at bruge varmere hvide nuancer. Dog er den koldhvide farvetemperatur populær til mere specifikke formål, såsom malerkabiner, hvor det er vigtigt med et præcist lys til farvegengivelse. Den bruges også i akvarier, hvor det blålige skær kan skabe en flot effekt med vandets refleksion. Endelig kan den også anvendes til speciel dekoration, hvor et køligt og klart lys ønskes for at fremhæve et bestemt område eller objekt.

I denne Mini 2W LED spot får du et stilfuldt og energieffektivt lys, der er velegnet til mindre lamper og områder. Med dens koldt hvide belysning kan du skabe en speciel effekt eller fremhæve bestemte områder eller objekter. Den er let at installere og vil give dig mange års holdbar belysning.

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Kold hvid kulør 6000K
Effekt & spænding
Energimærke F (A-G)


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.