Nordlux Pære-DEKO E27 ST64 RETRO EDISON 3,5W dæmpbar, Guld

Nordlux Nordlux

11045-0

New product

Nordlux Pære-DEKO E27 ST64 RETRO EDISON 3,5W dæmpbar, Guld Udvid

DKK 99,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Nordlux Pære-DEKO E27 ST64 RETRO EDISON 3,5W dæmpbar, Guld

Denne Nordlux Pære-DEKO E27 ST64 RETRO EDISON er en energieffektiv og stilfuld pære, der er perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i dit hjem eller på arbejdspladsen. Med en effekt på 3,5W er denne pære en god erstatning for traditionelle glødepærer, da den bruger væsentligt mindre energi.

Du kan nemt tilslutte denne pære til en 230V strømforsyning takket være dens E27 fatning. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at skifte installationen i dit eksisterende lysarmatur.

Med en lysstyrke på 120 lumens og en spredning på hele 330 grader, vil denne pære sikre en jævn fordeling af lys i rummet. Det betyder, at du kan nyde et lyst og behageligt miljø uden at skulle bekymre dig om blinde pletter.

Denne pære tilbyder også en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du bruger denne pære til belysning af dit hjem eller på en arbejdsplads, vil du være tilfreds med den høje lyskvalitet, der opfylder langt de flestes behov.

En ekstra fordel ved denne pære er, at den kan dæmpes. Dette giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter dine præferencer og behov. Uanset om du ønsker en mere afdæmpet belysning til en hyggelig aften i stuen eller en kraftigere belysning til læsning eller arbejdsopgaver, kan denne pære tilpasses til at opfylde dine ønsker.

Lyset
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 120 lumens
Spredning 330 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 3.5W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".