Nordlux Pære-DEKO E27 ST64 RETRO EDISON 3,5W dæmpbar, Guld

Nordlux Nordlux

11045-0

New product

Nordlux Pære-DEKO E27 ST64 RETRO EDISON 3,5W dæmpbar, Guld Udvid

DKK 99,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse:

Nordlux Pære-DEKO E27 ST64 RETRO EDISON 3,5W dæmpbar, Guld er en smuk og stilfuld pære, der vil tilføje et retro og vintage look til ethvert rum. Den har en effekt på 3,5 watt og tilsluttes let til en 230 volt strømforsyning.

Med en lysstyrke på 120 lumens og en bred spredning på 330 grader, sikrer denne pære en jævn og ensartet fordeling af lys i rummet. Uanset om du bruger den som primær belysning eller som dekorativt element, vil denne pære sikre en flot og ægte visning af alle farver takket være dens høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85.

To facilitate your lighting needs, this bulb is dimmable, allowing you to adjust the brightness according to your preference or the ambiance you desire. Whether you want a bright and energetic atmosphere or a cozy and intimate setting, this bulb will meet your needs.

Pæren er udformet i en guld-farvet finish, der giver den et æstetisk tiltalende udseende og passer godt ind i moderne og traditionelle indretninger. Den retro Edison-stil tilføjer et unikt og karakteristisk præg til enhver lampe eller lysekrone.

Denne Nordlux pære er ikke kun stilfuld og dekorativ, men den er også energieffektiv og miljøvenlig med en lav strømforbrug. Den har en forventet levetid på ca. 15.000 timer, hvilket betyder, at du kan nyde det smukke lys i lang tid før du behøver at udskifte pæren.

Oplev den ægte vintage stemning og skab en hyggelig atmosfære med denne Nordlux Pære-DEKO E27 ST64 RETRO EDISON 3,5W dæmpbar, Guld.

Lyset
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke120 lumens
Spredning330 grader
RA>= 80
Dimensioner
Effekt & spænding
Forbrug3.5W
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Andet info
EnergimærkeG (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".