Nordlux Oja 29 loftlampe, 18W, IP20, 2700K, 3-trins dæmp

Nordlux Nordlux

11224-0

New product

Nordlux Oja 29 loftlampe, 18W, IP20, 2700K, 3-trins dæmp Udvid

Oja er et universelt anvendeligt, ultrafladt loftlys med integreret LED og Moodmaker-funktionalitet, som gør det muligt at dæmpe produktet i 3 trin uden en lysdæmper, men blot ved brug af en almindelig vægkontakt. Oja har en meget lang levetid på 25.000 timer og et behageligt varmt hvidt lys på 2700K.


Lyset 
Kulør 2700K 
Dæmpbar Ja, 3-trins
Lysstyrke 1600 lumens
Spredning  120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning Indbygget LED
Diameter 29,4 cm.
Højde 2,3 cm.
Effekt & spænding
Spænding 230V
Forbrug 18 W
Andet info
IP-klasse IP20

Læs mere..

DKK 419,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 3-5 dage


Nordlux Oja 29 loftlampe, 18W, IP20, 2700K, 3-trins dæmp

Denne Nordlux Oja 29 loftlampe er et stilfuldt og moderne valg til ethvert rum i dit hjem. Lampen er designet til at tilsluttes til en standard 230V forsyning, hvilket gør den nem at installere og bruge.

Med en effekt på 18W giver denne loftlampe en lysstyrke på imponerende 1600 lumens - perfekt til at oplyse større områder i rummet. Den høje spredning på 120 grader sikrer en jævn fordeling af lyset, så du undgår mørke pletter eller skygger.

En vigtig faktor for lyskvaliteten er RA-værdien, som angiver farvegengivelsesevnen for lyset. Denne loftlampe har en RA-værdi på 80-85, hvilket betyder, at den giver et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Dette er tilstrækkeligt til at opfylde de fleste menneskers behov for lyskvalitet.

En ekstra bonus ved denne loftlampe er muligheden for at dæmpe lyset. Du kan justere lysets intensitet efter behov og skabe den ønskede atmosfære i rummet. Dette gør lampen meget alsidig og tilpasser sig dine præferencer og behov.

Det er vigtigt at bemærke, at denne loftlampe har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Det er derfor vigtigt at placere lampen et sted, hvor den ikke kommer i direkte kontakt med vand.

Samlet set er Nordlux Oja 29 loftlampen en moderne og stilfuld løsning til at oplyse dit hjem. Med dens høje lysstyrke, jævne fordeling af lys og muligheden for at dæmpe lyset, er denne loftlampe ideel til ethvert rum. En fremragende lyskvalitet og nem installation sikrer, at den imødekommer dine behov for belysning.

Lyset
Kulør Varm hvid
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 1600 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 18W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".