Nordlux Oja 29 loftlampe, 14,5W, IP54, 3000K/4000K, chrom

Nordlux Nordlux

11231-0

New product

Nordlux Oja 29 loftlampe, 14,5W, IP54, 3000K/4000K, chrom Udvid

Oja er en ultratynd loftlampe i et moderne og minimalstisk design, der er integreret med LED og 3-trins Moodmaker SceneSelect, der kan styres ved brug af din normale kontakt på væggen. Loftlampen giver et smukt og funktionelt lys, og kan med sin høje beskyttelsesgrad blive placeret i fugtige rum – f.eks. på badeværelset eller kælderen.

Moodmaker giver dig mulighed for at skifte mellem 100% lys ved enten 4000K eller 3000K og et nattelys på 20% (3000K). Derudover er Oja udstyret med en hukommelses- og nulstillings funktion, som gør det muligt at gemme og vælge din fortrukne lysindstilling med hensyn til farve og lysstyrke. Du sætter selv det sidste præg på Oja ved at vælge mellem de inkluderede ringe i hvid og krom.


Lyset 
Kulør 3000K/4000K 
Dæmpba Nej
Lysstyrke 1600 lumens
Spredning  120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning Indbygget LED
Diameter 29,4 cm.
Højde 2,3 cm.
Effekt & spænding
Spænding 230V
Forbrug 14,5 W
Andet info
IP-klasse IP20

Læs mere..

DKK 449,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Oja 29 loftlampe - Et stilfuldt og funktionelt valg til dit hjem

Den Nordlux Oja 29 loftlampe er den perfekte løsning til at opgradere din belysning derhjemme. Med dens moderne og elegante design vil den tilføje stil og klasse til ethvert rum. Lampen er velegnet til både stuer, soveværelser, køkkener og badeværelser takket være dens IP54-klassificering, hvilket betyder, at den er beskyttet mod støv og vandsprøjt.

En af de vigtigste egenskaber ved Oja 29 loftlampen er dens effektive energiforbrug på **14,5W**, hvilket bidrager til at spare på elregningen og er mere miljøvenligt. Lampen er nem at installere og tilslutte til **230V-forsyning**, hvilket gør det til et problemfrit valg.

Med en lysstyrke på **1600 lumens** og en bred spredning på **120 grader** vil denne loftlampe give en jævn fordeling af lys i rummet. Dette sikrer, at der ikke er nogen mørke eller skyggefulde områder. Med en høj lyskvalitet, angivet med en **RA-værdi på 80-85**, vil Oja 29 loftlampen afsløre naturlige og ægte farver og give en behagelig belysning til enhver stund af dagen. Uanset om du læser en bog, arbejder eller bare slapper af, vil Oja 29 loftlampen sikre, at du får den rette belysning for dine aktiviteter.

En anden fantastisk funktion ved denne loftlampe er dens dæmpningsmulighed. Du kan justere lysstyrken og skabe den ønskede atmosfære og stemning i rummet. Om det er en hyggelig aften med familie og venner eller en rolig og afslappende tid alene, kan Oja 29 loftlampen tilpasses dine behov.

Husk dog, at lampen er klassificeret som **IP20**, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Sørg derfor for at placere den i tørre områder af dit hjem for at undgå skader eller funktionsfejl.

Skal dit hjem have et elegant og moderne præg, samtidig med at du får en pålidelig og effektiv belysningsløsning, er Nordlux Oja 29 loftlampen det rette valg for dig. Uanset om du bruger den som en primær belysning i rummet eller som en accentbelysning, vil dens stil og ydeevne helt sikkert imponere.

Lyset
Kulør Varm hvid
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 1600 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 15W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".