Nordlux Oja 29 loftlampe, Smart Light 2700-6500K, 15W, IP20

Nordlux Nordlux

11232-0

New product

Nordlux Oja 29 loftlampe, Smart Light 2700-6500K, 15W, IP20 Udvid

Oja er en ultra tynd plafond i et moderne og enkelt design, der er nem at installere og kan tilknyttes til Nordlux Smart Light med Bluetooth. Med den valgte enhed har du muligheden for at skifte det hvide lys fra varmt til koldt.

Oja er integreret med det nyeste Bluetooth Mesh teknologi, som giver dig muligheden for at styre lyset fra din mobil både inden- og udendørs og dette med en stabil forbindelse mellem enhederne.

Nordlux Smart giver dig mulighed for at styre og tilpasse dit lys fra din smartphone, tablet eller fjernbetjening med simpel og hurtig opsætning på kun 60 sekunder.


Lyset 
Kulør 2700-6500K 
Dæmpba Ja
Lysstyrke 1600 lumens
Spredning  120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning Indbygget LED
Diameter 29,4 cm.
Højde 2,3 cm.
Effekt & spænding
Spænding 230V
Forbrug 15 W
Andet info
IP-klasse IP20

Læs mere..

DKK 559,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 39-41 dage


Effektiv og alsidig loftlampe

Den Nordlux Oja 29 loftlampe er en moderne og elegant lampe, der passer perfekt til ethvert rum i dit hjem. Med sit smarte lys kan du nemt tilpasse belysningen efter dine behov og skabe den perfekte atmosfære.

Effekt og strømforsyning

Loftlampen har en effekt på 15W, hvilket gør den energieffektiv og miljøvenlig. Den tilsluttes nemt til en standard 230V strømforsyning, så du kan bruge den overalt i dit hjem.

Stærk lysstyrke og bred spredning

Lampen har en imponerende lysstyrke på 1600 lumens, hvilket giver et kraftigt og klart lys. Med en spredning på 120 grader kan lampen sikre en jævn fordeling af lyset, så det når ud i alle hjørner af rummet.

Høj lyskvalitet

Med en RA værdi på 80-85 leverer loftlampen en høj lyskvalitet. Dette sikrer, at farver vises flot og ægte, så du kan nyde en naturlig belysning. Lampen er velegnet til de fleste behov og skaber et behageligt miljø i rummet.

Mulighed for dæmpning

Denne loftlampe kan dæmpes, så du kan justere lysstyrken og skabe den ønskede stemning. Det giver dig mulighed for at tilpasse belysningen til forskellige aktiviteter eller tidspunkter på dagen.

Velegnet til indendørs brug

Loftlampen har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor anbefales det kun at bruge lampen indendørs og undgå direkte kontakt med vand eller fugt.

Den Nordlux Oja 29 loftlampe kombinerer en moderne æstetik med praktisk funktionalitet. Med dens alsidighed og mulighed for at tilpasse belysningen efter behov er den det ideelle valg til belysning af dit hjem.

Lyset
Kulør Varm Hvid, Kold hvid, Neutral hvid
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 1600 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 15W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".