Nordlux Oja 42 loftlampe, 22W, IP20, 2700K, Non-dim

Nordlux Nordlux

11233-0

New product

Nordlux Oja 42 loftlampe, 22W, IP20, 2700K, Non-dim Udvid

Universelt anvendeligt, ultra-fladt loftlys med integreret LED og panelteknologi.

Denne ikke-dæmpbare loftlampe har en en meget lang levetid på 25. timer og et behageligt, varmt-hvidt lys på 2700 K.


Lyset 
Kulør 2700K 
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 2100 lumens
Spredning  120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning Indbygget LED
Diameter 42,4 cm.
Højde 2,3 cm.
Effekt & spænding
Spænding 230V
Forbrug 22 W
Andet info
IP-klasse IP20

Læs mere..

DKK 459,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Effektiv og stilfuld belysning med Nordlux Oja 42 loftlampe

Nordlux Oja 42 loftlampen er den perfekte løsning til at skabe en behagelig og æstetisk belysning i dit hjem. Med en effekt på 22W og tilslutning til 230V forsyning, leverer denne loftlampe tilstrækkelig lysstyrke til stort set enhver rumstørrelse.

Med en lysstyrke på 2200 lumens og en spredning på 120 grader, sikrer Nordlux Oja 42 en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at rummet bliver oplyst på en behagelig og ensartet måde uden irriterende skygger eller mørke områder.

En vigtig faktor, når det kommer til belysning, er lyskvaliteten. Nordlux Oja 42 sikrer en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset viser alle farver på en flot og ægte måde. Uanset om du ønsker at oplyse et kunstværk, læse en bog eller bare skabe en hyggelig atmosfære, sikrer denne loftlampe en fornøjelig visuel oplevelse.

Derudover er Nordlux Oja 42 udstyret med en IP20 klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Det er vigtigt at bemærke, at denne loftlampe bør placeres i tørre områder og ikke anvendes i værelser med høj luftfugtighed eller risiko for vandsprøjt.

Med sit moderne og minimalistiske design passer Nordlux Oja 42 perfekt ind i ethvert indretningsskema. Den hvide finish og enkle linjer giver lampen et stilfuldt og tidløst udseende, der vil give en elegant touch til ethvert rum.

Kort sagt, hvis du er på udkig efter en energyeffektiv loftlampe med en høj lyskvalitet og stilfuldt design, så er Nordlux Oja 42 det ideelle valg. Dens høje lysstyrke, spredning og RA-værdi sikrer en behagelig og ægte belysning i dit hjem.

Lyset
Kulør Varm hvid
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 2200 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 22W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".