Nordlux Oja 42 loftlampe, 19W, IP20, 3000K/4000K

Nordlux Nordlux

11235-0

New product

Nordlux Oja 42 loftlampe, 19W, IP20, 3000K/4000K Udvid

Oja er en ultratynd loftlampe i et moderne og minimalstisk design, der er integreret med LED og 3-trins Moodmaker SceneSelect, der kan styres ved brug af din normale kontakt på væggen.

Moodmaker giver dig muligheden for at skifte mellem 100% lys ved enten 4000K eller 3000K og et nattelys på 20% (3000K). Derudover er Oja udstyret med en hukommelses- og nulstillings funktion, som gør det muligt at gemme og vælge din fortrukne lysindstilling med hensyn til farve og lysstyrke. Du sætter selv det sidste præg på Oja ved at vælge mellem de inkluderede ringe i hvid og krom.


Lyset 
Kulør 3000K/4000K 
Dæmpba Nej
Lysstyrke 2100 lumens
Spredning  120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning Indbygget LED
Diameter 42,4 cm.
Højde 2,3 cm.
Effekt & spænding
Spænding 230V
Forbrug 19 W
Andet info
IP-klasse IP20

Læs mere..

DKK 599,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Effektiv og stilfuld loftlampe til din bolig

Den Nordlux Oja 42 loftlampe er et fantastisk valg, hvis du ønsker at opgradere belysningen i dit hjem. Med en effekt på 19W og mulighed for tilslutning til 230V forsyning, sikrer denne loftlampe en kraftfuld og stabil belysning. Med en lysstyrke på 2200 lumens og en spredning på 120 grader, er dette en lampe, der sørger for en jævn og bred fordeling af lyset. Dette betyder, at du får optimalt lys i rummet og undgår mørke pletter eller skygger. En vigtig faktor at overveje, når det kommer til belysning, er lyskvaliteten. Nordlux Oja 42 loftlampen leverer en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset er naturligt og ægte, og giver dig mulighed for at se alle farver i deres mest nøjagtige nuancer. Uanset om du bruger lampen til at læse, arbejde eller bare hygge dig i stuen, er lyskvaliteten tilstrækkelig til at opfylde de fleste behov. En ekstra fordel ved denne loftlampe er dens evne til at blive dæmpet. Dette betyder, at du kan justere lysstyrken efter dine præferencer og skabe den rette atmosfære i rummet. Om du ønsker et behageligt og varmt lys til en hyggestund, eller en mere kraftfuld belysning til funktionelle opgaver, har du fuld kontrol med Nordlux Oja 42 loftlampen. Det er dog vigtigt at bemærke, at denne lampe har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Dette betyder, at den ikke kan bruges i områder med høj luftfugtighed eller risiko for vandstænk. Det anbefales derfor at bruge denne lampe indendørs i tørre omgivelser. Samlet set er Nordlux Oja 42 loftlampen et stilfuldt og effektivt valg til at opgradere belysningen i dit hjem. Med dens kraftfulde lysstyrke, jævne fordeling af lys og høje lyskvalitet, vil du opnå en behagelig og funktionel belysning i dit rum.
Lyset
Kulør Varm hvid
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 2200 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 20W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".