Nordlux Oja 42 loftlampe, 19W, IP20, 3000K/4000K, børstet nikkel

Nordlux Nordlux

11236-0

New product

Nordlux Oja 42 loftlampe, 19W, IP20, 3000K/4000K, børstet nikkel Udvid

Oja er en ultratynd loftlampe i et moderne og minimalstisk design, der er integreret med LED og 3-trins Moodmaker SceneSelect, der kan styres ved brug af din normale kontakt på væggen.

Moodmaker giver dig muligheden for at skifte mellem 100% lys ved enten 4000K eller 3000K og et nattelys på 20% (3000K). Derudover er Oja udstyret med en hukommelses- og nulstillings funktion, som gør det muligt at gemme og vælge din fortrukne lysindstilling med hensyn til farve og lysstyrke. Du sætter selv det sidste præg på Oja ved at vælge mellem de inkluderede ringe i hvid og krom.


Lyset 
Kulør3000K/4000K 
DæmpbaNej
Lysstyrke2100 lumens
Spredning 120 grader
RA>= 80
Dimensioner
FatningIndbygget LED
Diameter43 cm.
Højde2,5 cm.
Effekt & spænding
Spænding230V
Forbrug19 W
Andet info
IP-klasseIP20

Flere detaljer

DKK 599,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Produktbeskrivelse:

Den Nordlux Oja 42 loftlampe er en stilfuld og moderne lampe, der vil passe perfekt ind i enhver indretningsstil. Lampen har en effekt på 19W og tilsluttes nemt til en 230V forsyning.Med en lysstyrke på 2200 lumens og en bred spredning på 120 grader, sikrer lampen en jævn fordeling af lyset i rummet. Takket være den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, bliver farverne i rummet flot og ægte fremvist. Lampen leverer et naturligt lys, der opfylder de flestes behov.En praktisk funktion ved denne loftlampe er, at den kan dæmpes. Dette giver dig mulighed for at justere lysintensiteten efter behov og skabe den ønskede stemning i rummet.Lampen har en IP20-kapslingsklasse, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor bør lampen placeres i rum uden direkte kontakt med vand, som f.eks. i stuer, soveværelser eller kontorer.Med sit elegante børstede nikkel-design tilføjer denne loftlampe et moderne og stilfuldt touch til ethvert rum. Den er ideel til montering i loftet og vil være et smukt og funktionelt supplement til dit hjem eller kontor.Kort sagt, Nordlux Oja 42 loftlampen kombinerer både æstetik og funktionalitet. Med dens høje kvalitet og fleksible dæmpningsmuligheder vil den skabe en behagelig og behagelig belysning i ethvert rum.

Lyset
KulørVarm Hvid, Neutral hvid
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke2200 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Dimensioner
Effekt & spænding
Forbrug20W
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Andet info
EnergimærkeF (A-G)
IP klassifikationIP20


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".