Nordlux Omari pendel, 3,2W, 320lm, hvid

Nordlux Nordlux

11250-0

New product

Nordlux Omari pendel, 3,2W, 320lm, hvid Udvid

Omari er en serie af spots med fokus på lette, rene og enkle nordiske linjer. Denne minimalistiske og strømlinede pendel passer perfekt ind i de fleste indretninger. MoodMaker (tretrinsdæmper) på vægkontakten gør det nemt for dig at skabe den helt rigtige hyggelige stemning.


Lyset 
Kulør 2700K 
Dæmpba Ja (3-trins)
Lysstyrke 320 lumens
Spredning  41 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning Indbygget LED
Højde 20 cm.
Længde 12 cm.
Bredde 12 cm.
Effekt & spænding
Spænding 230V
Forbrug 3,2 W
Andet info
IP-klasse IP20

Læs mere..

DKK 399,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse

Dette er Nordlux Omari pendel, en stilfuld og elegant lyskilde til dit hjem eller kontor. Med dens høje lysstyrke på 320 lumens og en effekt på 3,2W, leverer denne pendel en behagelig belysning, der er ideel til forskellige behov.

Denne pendel tilsluttes let til en 230V forsyning, hvilket gør installationen hurtig og nem. Med sin hvide farve passer denne pendel perfekt ind i enhver stil og indretning.

En af de særlige funktioner ved denne pendellampe er dens høje lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at lampen giver et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du bruger denne pendel til at belyse et arbejdsområde, spisebord eller et andet rum, vil du opleve en høj kvalitet af lys, der skaber en behagelig atmosfære.

Det er vigtigt at bemærke, at denne pendel har IP20-klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Denne lampe er derfor egnet til indendørs brug og bør ikke udsættes for direkte kontakt med vand eller fugtige omgivelser.

Samlet set er Nordlux Omari pendel et stilfuldt og funktionelt valg til belysning af dit hjem eller kontor. Med dens høje lysstyrke, energieffektivitet og æstetiske design giver denne pendel dig mulighed for at skabe det perfekte lysmiljø i ethvert rum.

Lyset
Kulør Varm hvid
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 320 lumens
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 3W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".