Nordlux Omari pendel, 3,2W, 320lm, sort

Nordlux Nordlux

11251-0

New product

Nordlux Omari pendel, 3,2W, 320lm, sort Udvid

Omari er en serie af spots med fokus på lette, rene og enkle nordiske linjer. Denne minimalistiske og strømlinede pendel passer perfekt ind i de fleste indretninger. MoodMaker (tretrinsdæmper) på vægkontakten gør det nemt for dig at skabe den helt rigtige hyggelige stemning.


Lyset 
Kulør 2700K 
Dæmpba Ja (3-trins)
Lysstyrke 320 lumens
Spredning  41 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning Indbygget LED
Højde 20 cm.
Længde 12 cm.
Bredde 12 cm.
Effekt & spænding
Spænding 230V
Forbrug 3,2 W
Andet info
IP-klasse IP20

Læs mere..

DKK 399,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse:

Den Nordlux Omari pendel er en smuk og stilfuld lampe, der passer perfekt til enhver moderne indretning. Lampens sorte finish giver den et elegant og minimalistisk udseende, der passer til forskellige rum.

Effekt: Lampen har en effekt på 3,2W, hvilket sikrer et behageligt og energieffektivt lys.

Tilslutning: Lampen tilsluttes en 230V strømforsyning, hvilket gør installationen nem og bekvem.

Lysstyrke: Omari-pendlen har en lysstyrke på 320 lumen, hvilket er tilstrækkeligt til at oplyse mindre områder som spiseborde, køkkenøer eller arbejdsstationer.

Lyskvalitet: Med en RA-værdi på 80-85 sikrer Omari-pendlen en høj lyskvalitet, der viser alle farver på en naturlig og ægte måde. Dette gør den velegnet til de flestes behov.

Vandmodstand: Pendlen har en IP20 rating, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor anbefales det at anvende lampen indendørs eller i områder med minimal fugtighed.

Med sin moderne æstetik, høje lyskvalitet og bekvemme tilslutning er Nordlux Omari pendel det perfekte valg for dem, der ønsker at give deres hjem et stilfuldt og funktionelt belysningselement.

Lyset
Kulør Varm hvid
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 320 lumens
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 3W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".