Nordlux Omari pendel, 3,2W, 320lm, sort

Nordlux Nordlux

11251-0

New product

Nordlux Omari pendel, 3,2W, 320lm, sort Udvid

Omari er en serie af spots med fokus på lette, rene og enkle nordiske linjer. Denne minimalistiske og strømlinede pendel passer perfekt ind i de fleste indretninger. MoodMaker (tretrinsdæmper) på vægkontakten gør det nemt for dig at skabe den helt rigtige hyggelige stemning.


Lyset 
Kulør 2700K 
Dæmpba Ja (3-trins)
Lysstyrke 320 lumens
Spredning  41 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning Indbygget LED
Højde 20 cm.
Længde 12 cm.
Bredde 12 cm.
Effekt & spænding
Spænding 230V
Forbrug 3,2 W
Andet info
IP-klasse IP20

Læs mere..

DKK 399,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse:

Den Nordlux Omari pendel er en stilfuld og moderne lampe, der passer perfekt ind i ethvert rum. Pendlen har en effekt på 3,2W, hvilket gør den energivenlig og miljøvenlig. Den tilsluttes nemt til 230V forsyning, hvilket gør installationen enkel og problemfri.

Med en lysstyrke på 320 lumens er denne pendel i stand til at sprede tilstrækkeligt lys til de fleste behov. Lysets kvalitet er også imponerende, med en høj RA-værdi på 80-85. Dette sikrer en naturlig og ægte lysoplevelse, hvor alle farver fremstår klart og levende.

Omari pendlen er designet til indendørs brug og har en IP20-klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor bør den ikke anvendes i våde områder som badeværelser og udendørs områder.

Med sin sorte farve og moderne design passer Nordlux Omari pendlen perfekt ind i moderne hjem og indretninger. Den giver et stilfuldt og sofistikeret udseende til ethvert rum, samtidig med at den sikrer optimal belysning og atmosfære.

Lyset
Kulør Varm hvid
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 320 lumens
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 3W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".