Nordlux Piso loftlampe, 22W, 1600lm, 2200-2700K, grå

Nordlux Nordlux

9504-0

New product

Piso emmer af Nordisk minimalisme. Det stilrene design giver Piso et tidløst og moderne udtryk, hvortil den store lysflade bidrager til et smukt ensartet lys. Det stringente design er kombineret med indbygget dim-to-warm teknologi, der styres ved hjælp af lysdæmperen på væggen, hvilket gør det utrolig nemt at tilpasse lystemperaturen i rummet til hverdagens situationer.

Piso er en tidløs plafond, som med sit enkle udtryk passer flot ind i alle hjem. Denne plafond er ideel til rum, hvor du har brug for kraftigt lys uden at tage unødig plads, eksempelvis i entréen og gangen. Piso er fremstillet i hvidt mat metal og den matterede skærm giver et ensartet blændfrit lys.


Lyset
Kulør 2200-2700K

Lysstyrke

1600 Lumen

RA-værdi 80
Spredning 120 grader
Dimensioner
Længde 36,5 cm
Bredde 36,5 cm
Diameter 36,5 cm
Dybde 5,6 cm
Materiale Metal, Plast
Effekt & spænding

Spænding

230V

Energimærke

E (A-G)

Forbrug

22W

Andet info

IP Grad

IP20

Læs mere..

DKK 799,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Produktbeskrivelse:

Denne Nordlux Piso loftlampe er en stilfuld og moderne lyskilde til dit hjem. Den har en effekt på 22W og tilsluttes nemt til en 230V strømforsyning. Med en lysstyrke på 1600 lumens er denne loftlampe i stand til at lyse dit rum op på en behagelig måde.

En af de vigtige egenskaber ved denne lampe er dens høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer, at lyset er naturligt og viser alle farverne flot og ægte. Uanset om du bruger denne lampe til at belyse et arbejdsområde eller bare som generel belysning, vil lyskvaliteten være tilstrækkelig til at opfylde langt de fleste behov.

Denne Nordlux Piso loftlampe har et stilrent og moderne design, der passer ind i enhver indretningsstil. Den er udført i en smuk grå farve, der tilføjer elegans til rummet. Lampen har også en justerbar farvetemperatur på 2200-2700K, hvilket giver dig mulighed for at ændre lysets atmosfære efter behov.

Med sin høje lysstyrke og energieffektivitet er denne Nordlux Piso loftlampe et ideelt valg til belysning af større rum. Uanset om det er i stuen, spisestuen eller endda kontoret, vil denne lampe skabe en behagelig atmosfære og lyse rummet op på en smuk og stilfuld måde.

Lyset
Lysstyrke 1600 lumens
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 22W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".