V-Tac 15W Solcelle projektør LED
Sort, inkl. solcelle, fjernbetjening, indbygget batteri, IP65

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 15W Solcelle projektør LED - Sort, inkl. solcelle, fjernbetjening, indbygget batteri, IP65 v-tac Udvid

V-Tac 15W LED Solcelle projektør - Sort, en praktisk og energieffektiv løsning til udendørs belysning. Denne projektør inkluderer en solcelle og fjernbetjening og er designet til at modstå alle vejrforhold med sin IP65 vurdering. Den har også en praktisk timerfunktion, der giver dig mulighed for at indstille den til at slukke automatisk efter en bestemt periode. Med en fuld opladningstid på kun 4-6 timer kan denne projektør levere 12 timers lys. Den leveres også med en 3 meter lang ledning, der giver dig fleksibilitet til at placere den, hvor du har brug for den.

  • Inkluderer solcelle, fjernbetjening og indbygget batteri 
  • IP65 vurdering sikrer holdbarhed og modstandsdygtighed over for vejrforhold
  • Indbygget timerfunktion giver mulighed for automatiseret slukning
  • Fuld opladning på 4-6 timer giver 12 timers lys
  • 3 meter lang ledning giver fleksibel placering
Mål på solcellepanel: 350x235 mm
Mål på projektør: 235x180x55 mm

Læs mere..

  • Neutral

DKK 589,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

Effekt: 15W

Lysstyrke: 1200 lumens

Spredning: 120 grader

RA værdi: 80-85

Kulør: Neutral hvid (4000K)

Dimensioner: 235 x 180 mm

IP65: velegnet til udendørs brug, tåler vandstænk og regn

Specielle funktioner: Inkluderer solcelle, fjernbetjening, indbygget batteri og integreret lyskilde

Denne V-Tac 120W LED Solcelle projektør er et kraftfuldt belysningsvalg med en effekt på 15W, der kan levere en lysstyrke på 1200 lumens. Projektøren har en bred spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet eller området, den anvendes i.

En vigtig faktor ved valg af belysning er lyskvaliteten, og denne solcelle projektør skuffer ikke. Med en RA værdi på 80-85 garanteres en høj lyskvalitet, der viser alle farver på en naturlig og ægte måde. Dette gør projektøren egnet til en bred vifte af behov og applikationer.

Projektøren er tilgængelig i en neutral hvid (4000K) kulør. Neutral hvid belysning skaber en perfekt og effektiv arbejdsmiljø med en naturlig farvegengivelse. Lyset er uden blå eller gule toner, hvilket sikrer, at belyste emner fremstår helt naturlige og ikke forvrides af belysningen.

Med sine dimensioner på 235 x 180 mm er denne projektør kompakt og let at installere. Den har en IP65-klassificering, hvilket betyder, at den er egnet til udendørs brug og kan tåle vandstænk og regn. Dette gør projektøren ideel til belysning af haver, terrasser eller andre udendørsområder, hvor der kræves ekstra lys.

En anden fordel ved denne solcelle projektør er dens specielle funktioner. Den er med solcelle, hvilket betyder, at den kan oplades ved hjælp af sollys, hvilket gør den energieffektiv og miljøvenlig. Den inkluderer også en fjernbetjening, der gør det nemt at justere lysintensiteten og styre projektøren uden at skulle tænde eller slukke den fysisk. Projektøren har desuden et indbygget batteri, så den kan bruges, selv når der ikke er sollys til at oplade den.

Samlet set er denne V-Tac 120W LED Solcelle projektør et alsidigt og effektivt belysningsvalg. Med sin høje lysstyrke, brede spredning, god lyskvalitet og specialfunktioner passer den ind i forskellige miljøer og kan bruges både indenfor og udenfor.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Neutral hvid kulør 4000K
Lysstyrke 1200 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Højde 180 mm.
Bredde 235 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 15W
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.