V-Tac 2.5W Solcelle havelampe LED
Sensor, IP54

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 2.5W Solcelle havelampe LED - Sensor, IP54 v-tac Udvid

V-Tac 2.5W LED Solcelle havelampe er det perfekte valg til din udendørs belysning. Med dens specielle egenskaber og funktioner, vil den opfylde dine behov og give dig den perfekte belysning i din have eller på din terrasse.

  • IP54-klassificering sikrer, at lampen er beskyttet mod støv og vandstænk, så den kan bruges i alle vejrforhold.
  • Med en opladningstid på 8-10 timer kan lampen lyse i op til 6-8 timer, så du ikke behøver at bekymre dig om at lade den op hver dag.
  • Sensoren har en radius på op til 4 meter, hvilket sikrer, at lampen tænder automatisk, når der registreres bevægelse.
  • Denne havelampe har en unik sensorradius på 360 grader, hvilket betyder, at den kan opfange bevægelse fra alle retninger.

Læs mere..

  • Varm

DKK 636,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Oplys din have med V-Tac 2.5W Solcelle Havelampe

Skab en hyggelig og beroligende atmosfære i din have med vores V-Tac 2.5W Solcelle Havelampe med LED teknologi. Denne lampe er designet til at kombinere stil og funktionalitet, hvilket gør den til et ideelt valg til udendørs belysning.

Høj Kvalitetsbelysning

Oplev høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Denne værdi sikrer, at lampen leverer et naturligt lys, som flot og ægte viser alle farver. Med en lysstyrke på 150 lumens er denne lampe perfekt til langt de flestes behov, mens den effektivt belyser dine udendørs rum.

Kulør på Lyset

Lampen udsender en varm hvid kulør på 3000K, som skaber en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys bidrager til en hyggelig stemning, hvilket gør den ideel til aftenarrangementer eller stille aftener i haven.

Robust og Vejrbestandig

Med sin IP54-klassificering er denne lampe bygget til at tåle fugtig luft og vandstænk på fronten, hvilket sikrer, at den kan modstå udfordringerne fra det udendørs miljø. Du kan derfor have ro i sindet, når du placerer den i din have, da den er designet til at yde under forskellige vejrforhold.

Effektiv Solcelleteknologi

Udstyret med integreret lyskilde, er denne havelampe ikke kun energieffektiv, men også let at installere og vedligeholde. Solcelleteknologien sikrer, at lampen oplades i løbet af dagen og automatisk tænder, når det bliver mørkt, hvilket sparer energi og reducerer elforbruget.

Smart Design

  • Dimensioner: 120 x 800 x 120 mm, hvilket gør den til en ideel størrelse til at passe ind i forskellige udendørs dekorationer.
  • Ensartet design, der let kan integreres i forskellige have- og terrasseopsætninger.

Invester i V-Tac 2.5W Solcelle Havelampe LED for at berige din udendørs oplevelse med stil og varighed. Lad denne belysningsløsning blive en essentiel del af din havefacilitet, hvor funktion møder elegance.

Lyset
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke150 lumens
RA>= 80
Dimensioner
Højde800 mm.
Bredde120 mm.
Dybde120 mm.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.