V-Tac 2.5W Solcelle havelampe LED
Sensor, IP54

V-Tac V-Tac

New product

Tilbud V-Tac 2.5W Solcelle havelampe LED - Sensor, IP54 v-tac Udvid

V-Tac 2.5W LED Solcelle havelampe er det perfekte valg til din udendørs belysning. Med dens specielle egenskaber og funktioner, vil den opfylde dine behov og give dig den perfekte belysning i din have eller på din terrasse.

  • IP54-klassificering sikrer, at lampen er beskyttet mod støv og vandstænk, så den kan bruges i alle vejrforhold.
  • Med en opladningstid på 8-10 timer kan lampen lyse i op til 6-8 timer, så du ikke behøver at bekymre dig om at lade den op hver dag.
  • Sensoren har en radius på op til 4 meter, hvilket sikrer, at lampen tænder automatisk, når der registreres bevægelse.
  • Denne havelampe har en unik sensorradius på 360 grader, hvilket betyder, at den kan opfange bevægelse fra alle retninger.

Læs mere..

  • Varm
Tilbuddet udløber snart:

DKK 508,80

inkl. moms

DKK 636,00 inkl. moms

-20%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Denne V-Tac 2.5W LED Solcelle havelampe er det perfekte valg, når du ønsker at oplyse din have på en miljøvenlig og energibesparende måde. Med en lysstyrke på 150 lumens giver denne havelampe et behageligt og klart lys, der lyser op i området omkring den. Havelampen er udstyret med en sensor, der gør det muligt for lampen at tænde og slukke automatisk, når det detekterer bevægelse.

En af de vigtige faktorer i belysning er lyskvaliteten, og denne havelampe sikrer en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset er naturligt og ægte, hvilket gør det muligt at vise alle farver på en flot måde. Uanset om du bruger havelampen til at belyse indgangspartiet, terrassen eller haven, vil du opleve en lyskvalitet, der opfylder langt de flestes behov.

Lyset i denne havelampe er tilgængelig i varm hvid (3000K). Den varme kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, der hjælper dig med at slappe af og nyde øjeblikket. Det varme lys bidrager også til at skabe en hyggelig stemning i haven eller på terrassen, hvor du kan samles med venner og familie og nyde de lune sommeraftener.

Med dimensionerne 120 x 800 x 120 mm er denne havelampe diskret og passer perfekt ind i dit udendørs miljø. Den er designet med en IP54 rating, hvilket betyder, at den er tæt og kan tåle fugtig luft samt vandstænk på fronten. Lampen er også udstyret med en integreret lyskilde, så du ikke behøver at bekymre dig om at købe og udskifte pærer.

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Lysstyrke 150 lumens
RA >= 80
Dimensioner
Højde 800 mm.
Bredde 120 mm.
Dybde 120 mm.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.