V-Tac 15W Solcelle havelampe LED
Sort, Ø25.7 cm, solcelle, sensor, IP65

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 15W Solcelle havelampe LED - Sort, Ø25.7 cm, solcelle, sensor, IP65 v-tac Udvid

V-Tac 15W LED Solcelle havelampen er den perfekte løsning til udendørs belysning. Den sorte lampe er udstyret med solceller monteret i toppen, hvilket gør den nem at installere og bruge. Med 2 forskellige lysstyrker kan du justere lysniveauet efter behov.

  • Effektiv soloplading: Solcellerne i lampen sørger for at oplade batteriet i løbet af dagen, så lampen kan lyse i op til 80 timer efter kun 7 timers solopladning.
  • Sensorstyring: Med en nem sensorstyring tænder og slukker lampen automatisk, så du ikke behøver at tænke på at tænde eller slukke den manuelt.
  • Holdbar og sikker: Lampen har en IP65-klassificering, hvilket betyder, at den er støv- og vandtæt, og dermed egnet til udendørs brug.

Med V-Tac 15W LED Solcelle havelampe får du en praktisk og energieffektiv løsning til at skabe lys og stemning i din have eller udendørsområde.

Læs mere..

  • 2-i-1
  • Ikke dæmpbar

DKK 990,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektiv og stilfuld - V-Tac 15W LED Solcelle havelampe

Denne sorte V-Tac 15W LED Solcelle havelampe er det perfekte valg til at oplyse din have på en miljøvenlig måde. Med sin solcelleteknologi og sensorfunktion er denne lampe både energibesparende og praktisk.

Effekt: 15W

Med en effekt på 15W kan denne havelampe give et kraftigt og klart lys, der er ideelt til belysning af større områder. Med en lysstyrke på 2200 lumens sikrer denne lampe, at dit udendørsområde bliver godt oplyst og synligt, selv i mørke timer.

Lyskvalitet

En vigtig egenskab ved denne lampe er dens høje lyskvalitet, med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt og ægte lys, der flot og rigtigt viser alle farver. Med denne lampe kan du være sikker på at nyde en behagelig og behagelig belysning i din have.

Holdbar og garanteret

Med en producentgaranti på 3 år kan du være sikker på, at denne lampe er af høj kvalitet og holdbarhed. Den er designet til at modstå de udfordringer, som udendørsmiljøet byder på og kan derfor modstå vandstænk og regn takket være dens IP65-klassificering.

Vælg mellem forskellige lysfarver

Denne havelampe fås i to forskellige lysfarver, 4000K og 6000K. Du kan vælge den lysfarve, der bedst passer til dine præferencer og behov.

Integreret lyskilde

Denne lampe leveres med en integreret lyskilde, så du ikke behøver at bekymre dig om at købe og udskifte pærer. Lampen er klar til brug og nem at installere uden ekstra besvær.

Samlet set giver denne V-Tac 15W LED Solcelle havelampe en fantastisk løsning til at belyse din have. Den kombinerer effektivitet, holdbarhed og stilfuldt design og sikrer, at dit udendørsområde er godt oplyst og attraktivt. Vælg mellem forskellige lysfarver og nyd en naturlig og behagelig belysning i din have med denne havelampe.

Lyset
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 6000K
Lysstyrke 2200 lumens
RA >= 80
Dimensioner
Højde 879,7 mm.
Materiale ABS+PC
Effekt & spænding
Forbrug 15W


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.