Solcelle luksus havelampe 4-i-1
Sort, flammeeffekt, 65cm høj

V-Tac V-Tac

4571-0

New product

Solcelle luksus havelampe 4-i-1 - Sort, flammeeffekt, 65cm høj Udvid

Luksus solcelle spydlampe til de lange sommeraftener.
Mange muligheder: Lampe på bordet, hængende eller monteret i jorden/på væggen.

Lamperne har flammeffekt, så de simulerer bevægelsen af en rigtig flamme.

Spred hygge i haven med små solcellelamper på spyd, vægbeslag og fod.
Men kan også placeres på et bord som en pæn lanterne.  

Lader automatisk op i løbet af dagen i sommerhalvåret.

Kan lyse op til 8 timer på en fuld opladning.
Opladning 8 - 12 timer. 

Nem at sætte op, helt uden ledninger.

Tænder automatisk når mørket falder på.
OBS: I vinterhalvåret er der ikke altid nok dagslys til opladning.


Læs mere..

DKK 135,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektiv og stilfuld Solcelle luksus havelampe med flammeeffekt

Denne Solcelle luksus havelampe 4-i-1 er den perfekte løsning til at oplyse din have eller udendørsområde på en energieffektiv og stilfuld måde. Lampen er designet i en elegant sort farve og har en imponerende højde på 65cm, hvilket gør den til et iøjnefaldende element i din udendørsindretning.

Med en effekt på 0,45W, er denne solcelle lampe både miljøvenlig og omkostningseffektiv. Den drives af solenergi og oplades i løbet af dagen ved hjælp af den indbyggede solcellepanel. Når det bliver mørkt, tænder lampen automatisk og afgiver et varmt og naturligt lys, der skaber en hyggelig atmosfære i din have.

Flammeeffekt for en autentisk og stemningsfuld belysning

En af de særlige funktioner ved denne luksus havelampe er dens flammeeffekt. Med denne effekt får du en autentisk og stemningsfuld belysning, der minder om levende flammer. Denne funktion skaber en unik atmosfære og gør lampen til et imponerende blikfang både dag og nat.

Bred lysstyrke og jævn fordeling af lyset

Med en lysstyrke på 15 lumens og en høj spredning på 300 grader, sikrer denne havelampe en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at lyset spreder sig i en bred vifte og oplyser hele området omkring lampen. Du kan derfor være sikker på, at din have bliver oplyst på en behagelig og effektiv måde.

Holdbart design og vejrbeskyttelse

Denne solcelle havelampe er designet til at kunne klare alt slags vejr. Den har en IP44 kapsling, hvilket betyder, at den er tæt og tåler både fugtig luft og vandstænk på fronten. Dette gør lampen velegnet til udendørsbrug året rundt, uanset vejrforhold.

Med dens integrerede lyskilde får du en alt-i-en-løsning. Du behøver ikke bekymre dig om at skulle købe en separat pære eller lyskilde, da denne lampe allerede har det indbygget. Det betyder også, at du kan installere lampen med det samme og nyde dens flotte belysning uden besvær.

Med Solcelle luksus havelampen 4-i-1 får du en energieffektiv og stilfuld lampe, der både giver dig en flammeeffekt, bred lysstyrke og en jævn fordeling af lyset. Dens holdbare design og vejrbeskyttelse gør den velegnet til udendørsbrug året rundt. Grib chancen for at skabe en hyggelig og stemningsfuld atmosfære i din have med denne fantastiske havelampe.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Ekstra varm hvid kulør 1700K
Lysstyrke 15 lumens
Spredning 300 grader
Forventet levetid L80 20.000 timer
Dimensioner
Højde 650 mm.
Bredde 100 mm.
Dybde 100 mm.
Diameter 75 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 0,45W
Dokumentation
Brugervejledning Se dokumentet
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.