V-Tac 2W Solcelle havelampe LED
Sensor, Ø27 cm, IP54

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 2W Solcelle havelampe LED - Sensor, Ø27 cm, IP54 v-tac Udvid

Opgrader din have med V-Tac 2W LED Solcelle havelampen med sensor. Denne smarte udendørs lampe har specielle egenskaber, der gør den perfekt til at oplyse haver og andre udendørs miljøer:

  • Kan oplyse i op til 6-8 timer på blot 8-10 timers opladning
  • IP54 certificeret, hvilket betyder, at den er beskyttet mod vand og støv
  • Leverer en behagelig belysning uden at forstyrre naboerne
  • Udstyret med en indbygget sensor
  • Solcellepanelet oplader lampen effektivt og miljøvenligt
  • Nem at installere uden behov for kabler eller elektrisk tilslutning

Med V-Tac 2W LED Solcelle havelampen får du en pålidelig og energieffektiv løsning til at skabe lys og stemning i din have.

Læs mere..

  • Varm

DKK 613,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

V-Tac 2W LED Solcelle havelampen er et stilfuldt og funktionelt valg til din udendørs belysning. Med dens solcelleteknologi er den energibesparende og miljøvenlig. Lampen er designet til at skabe et behageligt lys og en hyggelig atmosfære i din have eller på din terrasse.

Med dens effekt på 1,8W er lampen økonomisk og giver omkring 120 lumens i lysstyrke, hvilket er tilstrækkeligt til de flestes behov. Lyskvaliteten er høj, med en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer et naturligt lys, der viser alle farver på en flot og ægte måde.

Lampen kommer med en 3 års producentgaranti, som sikrer dig, at produktet er af høj kvalitet og holdbart. Du kan derfor trygt investere i denne solcelle lampe til din udendørs belysning.

Kulør på lyset

Lampen findes i en farvekvalitet kaldet "Varm hvid" med en lysfarvetemperatur på 3000K. Den varme kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor du kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning i din have eller på din terrasse.

Dimensioner og vandtæthed

Lampen har en diameter på 27 cm, hvilket gør den til et diskret og elegant indslag i din have. Den har også en længde på 800 mm, hvilket giver den en god størrelse til forskellige områder i din udendørs belysning.

Lampen har en tæthedsklasse på IP54, hvilket betyder, at den kan tåle fugtig luft og vandstænk på forsiden. Du kan derfor trygt placere den udendørs uden at bekymre dig om skade fra regn eller fugt.

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Lysstyrke 120 lumens
RA >= 80
Dimensioner
Højde 800 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 1,8W


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.