Halo Design
COLORS Out of Shape Ø125 4W 3-Step

Halo Design Halo Design

8410-0

New product

Denne LED lyskilde giver et varmt behageligt lys, og med det smukke design som vi kender det fra de gode gamle dage - nemlig glødetråden, danner denne rammen om at kunne skabe samme stemning med hyggeligt lys til behagelige omgivelse.
lyskilden er med helt klart glas og spreder lyset 360 grader, hvilket giver den perfekte belysning i rummet.
vi kan varmt anbefale hvor den sidder frit synlig i en fatning.
Til trods for at den kun forbruger 4 watt, er der ydermere mulighed for at dæmpe den via sin kontakt i 3 forskellige niveauer, så der er rig muligt for netop at kunne skabe præcis den stemning i rummet man ønsker.
Out of shape lyskilder findes i 2 størrelser.

Læs mere..

DKK 299,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Uddybende beskrivelse af Halo Design COLORS Out of Shape Ø125 4W 3-Step

Halo Design COLORS Out of Shape Ø125 4W 3-Step er et fantastisk produkt, der kombinerer design og funktionalitet på en unik måde. Med en effekt på 4W og en E27 stor fatning er dette produkt nemt at tilslutte til en 230V forsyning.

Med en lysstyrke på 200 lumens og en høj spredning på 360 grader er Halo Design COLORS Out of Shape Ø125 4W 3-Step i stand til at sikre en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at lyset vil blive jævnt fordelt i hele rummet, hvilket skaber en behagelig og naturlig belysning.

En af de mest imponerende egenskaber ved dette produkt er dets høje lyskvalitet. Med en RA værdi på 80-85 er Halo Design COLORS Out of Shape Ø125 4W 3-Step i stand til at give en flot og ægte gengivelse af farverne. Dette betyder, at alle farver vil blive vist på en naturlig og imponerende måde, hvilket skaber en behagelig atmosfære i rummet. Lyskvaliteten er også tilstrækkelig til at imødekomme de fleste behov, hvilket gør dette produkt velegnet til både private hjem og kommercielle rum.

Med brug af LED af den højeste kvalitet kan man være sikker på en lang og sikker drift op til 30.000 timer. Dette er muligt på grund af den minimale fald i lysstyrke over tid, hvilket sikrer, at produktet vil fortsætte med at levere imponerende lys gennem hele dets levetid. Ydermere, med en professionel og driftssikker driver samt en god køling, kan man forvente en lang levetid for hele produktet, hvilket gør det til en pålidelig investering.

Halo Design COLORS Out of Shape Ø125 4W 3-Step har dimensioner på 17.2 x Ø12.5 mm, hvilket gør det til et kompakt og stilfuldt valg. Det er vigtigt at bemærke, at dette produkt har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Dette betyder, at det bør bruges indendørs eller i områder med minimal risiko for fugt eller vandspild.

Lyset
Kulør Ekstra varm hvid
Ekstra varm hvid kulør 2200K
Lysstyrke 200 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 17.2 mm.
Diameter 12.5 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 4W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.