Halo Design
COLORS DIM LED XL G165 5W BLITZ, 3-step

Halo Design Halo Design

8414-0

New product

Colors XL Ø165 DIM LED Blitz lyskilden fra Halo Design er det perfekte valg for dem, der ønsker et helt LED lys med et smukt design, der kommer fra de gode gamle dager, men med et moderne twist af 3000 kelvin grader.
Lyset spredes 360 grader, hvilket giver en flot og behagelig belysning i rummet, og kun 5 watt forbrug gør at den er dæmpbar, så man får præcis den stemning man ønsker.
Den frit synlige lyskilde findes i flere størrelser og former, så der er helt sikkert en, der passer til din lampe.
Vi kan varmt anbefale Colors XL Ø165 DIM LED Blitz lyskilden fra Halo Design.

Læs mere..

DKK 399,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Data om produktet:

Produktet er en Halo Design, COLORS DIM LED XL G165 5W BLITZ, 3-step. Det har en effekt på 5W og bruger en E27 stor fatning. Det tilsluttes til en 230V forsyning. Med en lysstyrke på 200 lumens og en høj spredning på 360 grader sikrer det en jævn fordeling af lys i rummet.

Lyskvalitet og drift:

Produktet har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov. Ved brug af LED af den højeste kvalitet sikres lang og sikker drift op til 30.000 timer med minimalt fald i lysstyrke. Desuden er produktet udstyret med en professionel og driftssikker driver samt god køling, hvilket øger hele produktets levetid.

Dimensioner og modstandsdygtighed:

Produktets dimensioner er 31 x Ø16.5 mm. Det har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand.

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 200 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 31 mm.
Diameter 16.5 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.