Halo Design
COLORS DIM LED Globe G125 BLITZ, 3-step

Halo Design Halo Design

8415-0

New product

COLORS Globe Ø125 DIM LED Blitz lyskilde fra Halo Design er en helt LED lyskilde der giver et flot klart hvidt lys, og med det smukke design som vi kender det fra de gode gamle dage dog med et twist af det moderne lys nemlig 3000 kelvin grader, med det danner denne rammen om at kunne skabe samme stemning med hyggeligt lys til behagelige omgivelse.
Lyskilden er med klart glas, spreder lyset 360 grader, hvilket giver den perfekte belysning i rummet.
vi kan varmt anbefale hvor den sidder frit synlig i en fatning.
Til trods for at den kun forbruger 5 watt, er den dæmpbar det vil sige at man via sin kontakt i væggen kan dæmpe den i 3 trin, 1.
step 100% lys, step2 50% lys, step3 10% lys - så er der rig muligt for netop at kunne skabe præcis den stemning i rummet man ønsker.
DIM LED lyskilderne findes i flere størrelser og former, mon ikke der findes en til din lampe.

Læs mere..

DKK 199,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Data om produktet:

Effekt: 5W

Fatning: E27

Tilslutning: 230V forsyning

Lysstyrke: 200 lumens

Spredning: 360 grader

Lyskvalitet: RA værdi på 80-85

Levetid: op til 30.000 timer

Dimensioner: 16.5 x Ø12.5 mm

IP-rating: IP20 (ikke modstandsdygtig over for vand)

Med Halo Design COLORS DIM LED Globe G125 BLITZ, 3-step får du en fantastisk LED-pære, der er perfekt egnet til at oplyse dit rum med et behageligt og attraktivt lys.

Med en effekt på 5W og en E27 fatning er det nemt at tilføje denne pære til en standard lampe eller armatur. Du kan tilslutte den direkte til en 230V forsyning, hvilket gør det nemt og bekvemt at bruge.

Pæren har en imponerende lysstyrke på 200 lumens, hvilket er mere end tilstrækkeligt til at oplyse små til medium-sized rum. Og med en bred spredning på 360 grader sikrer den også en jævn fordeling af lyset, så du undgår mørke hjørner eller områder med dårlig belysning.

Du kan stole på kvaliteten af dette produkt, da det har en lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du bruger pæren til arbejdsområder, stue eller spisestue, vil den sikre en behagelig belysning til langt de flestes behov.

En af de store fordele ved denne LED-pære er dens lange levetid. Ved at bruge LED af den højeste kvalitet sikres lang og sikker drift op til 30.000 timer. Og selv efter så mange timer vil du opleve minimalt fald i lysstyrke. Dette skyldes den professionelle og driftssikre driver samt den gode køling, der er indbygget i produktet.

Med dimensionerne 16.5 x Ø12.5 mm er denne pære kompakt og passer godt til forskellige lamper og armaturer. Dog skal det bemærkes, at den har en IP20-rating, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Så sørg for at bruge den indendørs eller i tørre områder.

Samlet set er Halo Design COLORS DIM LED Globe G125 BLITZ, 3-step en pålidelig og effektiv LED-pære, der kan opfylde dine behov for belysning i mange år fremover. Med dens høje lyskvalitet, lang levetid og kompakte design er det et fantastisk valg til ethvert rum i dit hjem eller kontor.

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 200 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 16.5 mm.
Diameter 12.5 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.