Halo Design
COLORS DIM LED Globe G125 BLITZ, 3-step

Halo Design Halo Design

8415-0

New product

COLORS Globe Ø125 DIM LED Blitz lyskilde fra Halo Design er en helt LED lyskilde der giver et flot klart hvidt lys, og med det smukke design som vi kender det fra de gode gamle dage dog med et twist af det moderne lys nemlig 3000 kelvin grader, med det danner denne rammen om at kunne skabe samme stemning med hyggeligt lys til behagelige omgivelse.
Lyskilden er med klart glas, spreder lyset 360 grader, hvilket giver den perfekte belysning i rummet.
vi kan varmt anbefale hvor den sidder frit synlig i en fatning.
Til trods for at den kun forbruger 5 watt, er den dæmpbar det vil sige at man via sin kontakt i væggen kan dæmpe den i 3 trin, 1.
step 100% lys, step2 50% lys, step3 10% lys - så er der rig muligt for netop at kunne skabe præcis den stemning i rummet man ønsker.
DIM LED lyskilderne findes i flere størrelser og former, mon ikke der findes en til din lampe.

Flere detaljer

DKK 199,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Halo Design, COLORS DIM LED Globe G125 BLITZ, 3-step

Produktet er en 5W LED-pære med en stor E27 fatning, der nemt kan tilsluttes til en 230V forsyning. Pæren er designet med henblik på at skabe et behageligt lysmiljø i rummet.

Vigtige data om produktet:

  • Lysstyrke: 200 lumens
  • Lysfordeling: 360 grader
  • Farvegengivelse (RA værdi): 80-85
  • Forventet levetid: Op til 30.000 timer
  • Dimensioner: 16.5 x Ø12.5 mm
  • IP-klassificering: IP20 (ikke modstandsdygtig over for vand)

Med en lysstyrke på 200 lumens og en bred spredningsvinkel på 360 grader sikrer denne LED-pære en ensartet og jævn fordeling af lyset i rummet. Dette sikrer optimal belysning og muliggør en behagelig atmosfære.

Produktet har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer, at farver vises flot og ægte. Det naturlige lys skaber en behagelig oplevelse og imødekommer de flestes behov for belysning.

Ved at bruge LED af højeste kvalitet sikres en lang og sikker drift op til 30.000 timer. Pæren er konstrueret med en professionel og driftssikker driver samt en effektiv køling, hvilket forlænger produktets levetid betydeligt.

Med dimensioner på 16.5 x Ø12.5 mm passer pæren let ind i de fleste lamper og armaturer. Det er vigtigt at bemærke, at produktet har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtig over for vand.

Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarNej
Lysstyrke200 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Højde16.5 mm.
Diameter12.5 mm.
MaterialeGlas
Effekt & spænding
Forbrug5W
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Andet info
EnergimærkeG (A-G)
IP klassifikationIP20


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.