Halo Design
COLORS DIM LED Drop 5W BLITZ 3000K, 3-step

Halo Design Halo Design

8416-0

New product

COLORS Drops DIM LED Blitz lyskilde fra Halo Design er en helt LED lyskilde der giver et flot klart hvidt lys, og med det smukke design som vi kender det fra de gode gamle dage dog med et twist af det moderne lys nemlig 3000 kelvin grader, med det danner denne rammen om at kunne skabe samme stemning med hyggeligt lys til behagelige omgivelse.
Lyskilden er med klart glas, spreder lyset 360 grader, hvilket giver den perfekte belysning i rummet.
vi kan varmt anbefale hvor den sidder frit synlig i en fatning.
Til trods for at den kun forbruger 5 watt, er den dæmpbar det vil sige at man via sin kontakt i væggen kan dæmpe den i 3 trin, 1.
step 100% lys, step2 50% lys, step3 10% lys - så er der rig muligt for netop at kunne skabe præcis den stemning i rummet man ønsker.
DIM LED lyskilderne findes i flere størrelser og former, mon ikke der findes en til din lampe.

Læs mere..

DKK 149,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Data om produktet:

  • Effekt: 5W
  • Fatning: E27 stor
  • Tilslutning: 230V
  • Lysstyrke: 200 lumens
  • Spredning: 360 grader
  • Lyskvalitet: RA værdi på 80-85
  • Driftstid: op til 30.000 timer
  • Dimensioner: 14 x Ø6.5 mm
  • Vandmodstand: IP20

Halo Design COLORS DIM LED Drop 5W BLITZ 3000K, 3-step er en fantastisk LED pære med en effekt på 5W og en E27 stor fatning. Pæren kan let tilsluttes til en 230V strømforsyning og er ideel til brug i hjemmet eller på kontoret.

Lysstyrken på 200 lumens samt en spredning på 360 grader sikrer en jævn fordeling af lyset og giver en behagelig belysning i rummet. Med en høj lyskvalitet og en RA værdi på 80-85 kan du være sikker på, at lyset viser alle farver korrekt og naturligt. Dette gør pæren egnet til de flestes behov, uanset om det er til arbejde, læsning eller hygge.

Med LED af højeste kvalitet kan du forvente en lang og sikker driftstid på op til 30.000 timer. Pæren vil have minimalt fald i lysstyrke over tid. Den medfølgende professionelle og driftssikre driver samt god køling bidrager til at forlænge produktets levetid.

Med dimensioner på 14 x Ø6.5 mm passer pæren nemt ind i de fleste lamper og armaturer. Den har desuden en IP20-klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Det anbefales derfor, at den ikke udsættes for direkte kontakt med væske eller våde omgivelser.

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 200 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 14 mm.
Diameter 6.5 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.