Halo Design
COLORS LED G9 5W 3-step

Halo Design Halo Design

8429-0

New product

COLORS LED 3-step dæmper spreder lyset 360 grader og giver et dejligt, behageligt lys uden skygger.
Med den nyeste teknologi kan du dæmpe lyset ved hjælp af kontakten.
Den har 3 trin - Step-1 giver 100% lys, Step-2 giver 50% lys og Step-3 giver 15% lys.
Den frostet top gør det muligt at sprede lyset effektivt udover hele pæren.
Særlige LED dioder kaster lyset 360 grader omkring, så det er perfekt egnet til både glas og stofskærme.
COLORS LED 3-step dæmper er enestående i sin kategori, da den kan sprede lyset så effektivt.
Der er derfor masser af muligheder for at finde den helt rigtige pære til din lampe.

Læs mere..

DKK 99,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Data om produktet

Produktet Halo Design, COLORS LED G9 5W 3-step er en lyskilde med en effekt på 5 watt og en G9 fatning. Det tilsluttes nemt til en 230V forsyning og bruger LED-teknologi til at levere lys.

Lystekniske egenskaber

Lyskilden har en lysstyrke på 410 lumens, hvilket sikrer et klart og kraftigt lys. Spredningsvinklen på 360 grader sørger for en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette giver en behagelig og ensartet belysning.

Lyskvalitet

LED-lyskilden har en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset viser alle farver på en flot og ægte måde. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til de fleste menneskers behov og giver et naturligt lys i rummet.

Lang levetid og driftssikkerhed

LED-lyskilden bruger LED af højeste kvalitet, hvilket sikrer en lang og sikker drift på op til 30.000 timer. Med minimalt fald i lysstyrke vil produktet opretholde sin ydeevne i lang tid. Den medfølgende professionelle og driftssikre driver, sammen med god køling, sikrer optimal levetid for hele produktet.

Dimensioner og vandmodstandighed

Produktet har dimensionerne 5.5 x Ø1.6 mm og passer nemt ind i de fleste lamper og armaturer. Det har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Det anbefales derfor at anvende produktet indendørs eller i tørre omgivelser.

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 2700K
Lysstyrke 410 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning G9
Højde 5.5 mm.
Diameter 1.6 mm.
Materiale Plast, PP
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.