Solcelle havespot med fjernbetjening
Sort, med spyd, CCT, 2W, IP65

Spectrum Spectrum

New product

Solcelle havespot med fjernbetjening - Sort, med spyd, CCT, 2W, IP65 Spectrum Udvid

Fed lille 2W havespot med solcelle og indbygget batteri - Ingen ledninger krævet.

Spotten leveres med spyd og fod til fastgørelse i f.eks. fliser.

Den medfølgende fjernbetjening gør det nemt at vælge lysstyrke; 100%, 60%, 30% eller slukket.
Det er også muligt at justere lyskuløren på fjernbetjeningen, vælg mellem 3000K, 4000K og 6000K.

Havespottens kan justeres i vinkel, så lyset kan oplyse f.eks. en busk, en væg eller et træ.

Solcellen på toppen kan ligeledes justeres for optimal udnyttelse af solens stråler.

Lader automatisk op i løbet af dagen i sommerhalvåret.

En fuld opladning tager 5 timer og giver nok til 8 - 12 timers lys.

Tænder automatisk, når mørket falder på.

OBS: I vinterhalvåret er der ikke altid nok dagslys til fuld opladning.

Læs mere..

  • CCT (Varm til Kold Hvid)
  • Dæmpbar

DKK 206,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektiv og praktisk solcelle havespot til din have

Dette solcelle havespot er en fantastisk løsning til at skabe stemning og belysning i din have uden at skulle tænke på strømforbrug. Med en effekt på 2W og en lysstyrke på 200 lumens vil dette havespot give dig den perfekte mængde lys til at oplyse din have eller sti.

Den høje spredning på 90 grader sikrer en jævn fordeling af lyset og eliminerer mørke pletter. Du kan med fordel placere flere af disse havespots rundt om i din have for at skabe en sammenhængende og behagelig belysning.

En af de praktiske funktioner ved denne solcelle havespot er dens dæmpbare egenskaber. Med fjernbetjeningen kan du justere lysstyrken efter dine behov og skabe den stemning, du ønsker i din have.

Med dimensionerne 95 x 112 / 290 x 188 mm er dette havespot kompakt og nemt at placere i din have. Den sorte farve giver et elegant og stilfuldt look, der passer ind i enhver haveindretning.

Dette solcelle havespot er IP65 klassificeret, hvilket betyder, at det kan bruges udendørs og tåler vandstænk og regn. Du behøver ikke bekymre dig om vejrforholdene – havespottet vil fortsat give dig lys og stemning, uanset om det regner eller solen skinner.

Med den integrerede lyskilde er dette havespot en komplet løsning, der er nem at installere og kræver minimal vedligeholdelse. Du kan nyde godt af den behagelige belysning uden at skulle bekymre dig om udskiftning af lyskilder eller ekstra strømforbrug.

Dette solcelle havespot med fjernbetjening er den ideelle løsning til at skabe stemning og belysning i din have på en nem, energivenlig og praktisk måde. Gør din have endnu mere indbydende med dette kvalitetsprodukt.

Lyset
Kulør CCT (Varm til Kold Hvid)
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 200 lumens
Spredning 90 grader
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Højde 112 / 290 mm.
Bredde 95 mm.
Dybde 188 mm.
Materiale ABS Plastik
Effekt & spænding
Forbrug 2W


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.