V-Tac LED lyskæde med 10 stk. 0,5W pærer
5 meter, IP44, 230V, inkl. lyskilde

V-Tac V-Tac

2802-0

New product

V-Tac LED lyskæde med 10 stk. 0,5W pærer - 5 meter, IP44, 230V, inkl. lyskilde v-tac Udvid

5 meter stænktæt lyskæde med 10 stk. 0,5W varm hvide pærer.

Op til 3 lyskæder kan sættes i forlængelse til en samlet længde på 15 meter.

Tilslutningskablet er 3 meter langt.

Kan hænges under udhæng, ved terrasser, i udestuen eller på arbejdspladser m.m.

Flere detaljer

DKK 283,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Denne V-Tac LED lyskæde er et fantastisk valg, når det kommer til at skabe en hyggelig og stemningsfuld atmosfære i dit hjem eller udendørsområde. Med 10 stk. 0,5W pærer kan du nemt og enkelt belyse et større område på op til 5 meter.

Effekt: Produktet har en samlet effekt på 5W, hvilket gør det til en energibesparende løsning, der samtidig sikrer en behagelig belysning uden at overanstrenge dit øjne.

230V tilslutning: Med en let og sikker 230V tilslutning, kan du nemt forbinde lyskæden til din eksisterende strømkilde og begynde at nyde det smukke lys med det samme.

Lysstyrke og spredning: Med en lysstyrke på 300 lumens og en imponerende spredning på 300 grader, sikrer denne lyskæde en jævn fordeling af lyset. Dette giver dig mulighed for at oplyse hele rummet eller udendørsområdet på en optimal måde.

IP44 beskyttelse: Lyskæden er IP44-certificeret, hvilket betyder, at den tåler fugtig luft og vandstænk på fronten. Dette gør den ideel til både indendørs og udendørs brug, da den kan modstå mildt regnvejr eller fugtige omgivelser uden at blive beskadiget.

Denne lyskæde inkluderer lyskilder, hvilket betyder, at du får alt hvad du behøver for at installere og bruge den med det samme. Den er nem at montere og kan anvendes til forskellige formål, såsom festdekoration, udendørsbelysning, julebelysning og meget mere.

Forkæl dig selv med denne kvalitetslysning fra V-Tac, der kombinerer holdbarhed, funktionalitet og enestående belysningseffekt.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarNej
Lysstyrke300 lumens
Spredning300 grader
Dimensioner
Effekt & spænding
Forbrug5W
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergimærkeF (A-G)
IP klassifikationIP44


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.