Spectrum forlængerkabel til lyskæde
2 meter

Spectrum Spectrum

5975-0

New product

Spectrum forlængerkabel til lyskæde - 2 meter Spectrum Udvid

Opgrader din Spectrum lyskæde med denne praktiske forlængerledning på 2 meter. Med Spectrum forlængerkabel kan du nemt forlænge rækkevidden af dine Spectrum lyskæder og skabe endnu mere imponerende lyseffekter.

  • Ekstra lang længde: Med en længde på 2 meter giver dette forlængerkabel dig mulighed for at strække dine Spectrum lyskæder endnu længere og nå selv de mest fjerntliggende hjørner af dit rum.
  • Nem installation: Det er super nemt at tilslutte dette forlængerkabel til dine eksisterende Spectrum lyskæder. Du skal bare tilslutte ledningerne og nyde en forlænget lysoplevelse.

Tilføj ekstra længde og fleksibilitet til dine Spectrum lyskæder med dette forlængerkabel og skab en endnu mere imponerende belysning i dit hjem, på kontoret eller til festlige begivenheder.

Læs mere..

DKK 62,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.



Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.