Spectrum SHIFT skinnespot x3 10W
Hvid, RA90, 24 grader

12429-0

New product

Spectrum SHIFT skinnespot x3 10W - Hvid, RA90, 24 grader Udvid

Spectrum SHIFT skinnespot x3 10W, et minimalistisk og nordisk designet LED spot med 3 lyskilder, der giver et retningsbestemt og koncentreret lys.

  • LED spottet er nemt at flytte rundt på, og det klikker nemt fast i SHIFT skinnen
  • Med en farvegengivelsesindeks på 90 (RA90) får du en fantastisk farvegengivelse, der sikrer, at dine omgivelser ser naturlige og levende ud
  • Den retningsbestemte lysstråle på 24 grader giver fokuseret belysning på specifikke områder, hvilket gør det ideelt til både hjemmet og professionelle anvendelser
  • Det minimalistiske og nordiske design gør dette skinnespot til en elegant tilføjelse til ethvert rum, der ønsker en moderne og stilfuld belysning.

Flere detaljer

DKK 420,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Hvad er SHIFT?

SHIFT serien fra SpectrumLED er en smart og innovativ belysningsløsning. SHIFT er et slankt og elegant skinnesystem, der tilbyder den perfekte kombination af stil og funktionalitet. Et bredt udvalg af lamper og belysning kan nemt klikkes på og rykkes langs skinnen, hvilket giver dig ubegrænsede muligheder.

Læs mere om SHIFT - se hele kataloget: 2023 katalog


SHIFT serien er definitionen på funktionalitet og alsidighed. Det fleksible design betyder, at du nemt kan justere belysningen til at passe til forskellige arrangementer og aktiviteter i dit hjem.

Får du mange gæster og har behov for at flytte dit spisebord? Med et SHIFT-system kan du nemt flytte lampen over spisebordet med. Har du brug for et mere koncentreret lys til et projekt? Med SHIFT kan du f.eks. nemt skifte din pendellampe ud med et spot.

Hele SHIFT serien fås i sort eller hvid og har et lækkert nordisk og minimalistisk design, som passer perfekt ind i alle hjem. Det brede udvalg af lamper og belysning sikrer, at der er noget for enhver smag og ethvert behov.


Produktinformation:

Lys op dit rum med Spectrum SHIFT skinnespot x3 10W. Denne skinnespot er designet med fokus på både effektivitet og æstetik. Med en effekt på 10W, udnytter den energien på optimal vis og sikrer dig en langvarig og pålidelig belysning.

Belysningsegenskaber:

Dette produkt er specielt fremstillet til at levere et kraftfuldt lys. Med en lysstyrke på 1000 lumens og et fokuseret lys på 24 grader, kan du nemt skabe et kontrolleret lysmiljø. Det fokuserede lys sikrer, at lyset er rettet mod de ønskede områder og ikke spredes ud i rummet. Derudover leveres lyset med en ekstra høj kvalitet takket være en RA værdi på 90-95. Dette betyder, at lyset viser alle farver på en levende og naturlig måde. Uanset om du bruger skinnespottet til indendørs belysning i hjemmet eller til professionelle formål, vil den høje lyskvalitet imponere i selv de mest krævende situationer.

Lang levetid og pålidelighed:

Ved at bruge LED af højeste kvalitet sikres en lang og sikker drift op til 50.000 timer, samtidig med minimalt fald i lysstyrken over tid. Denne skinnespot er udstyret med en professionel og driftssikker driver, der sikrer stabilitet og optimal ydeevne. Takket være en effektiv køling vil produktet have en lang levetid. Dette sikrer, at du kan nyde det kraftfulde lys i mange år fremover.

Dimensioner og beskyttelsesniveau:

Spectrum SHIFT skinnespot x3 har følgende dimensioner: 123 x Ø38 mm. Dette kompakte design gør den nem at installere og passer perfekt ind i ethvert rum. Det skal bemærkes, at denne skinnespot har en IP20 vurdering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Det betyder, at den skal bruges i tørre indendørsmiljøer.

Integreret lyskilde:

Denne skinnespot leveres med en integreret lyskilde, hvilket betyder, at du ikke behøver at købe en separat pære. Alt hvad du behøver er inkluderet i dette komplette produkt. Nem og bekvemt!

Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarNej
Lysstyrke1000 lumens
Spredning24 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Dimensioner
Højde123 mm.
Diameter38 mm.
MaterialeAl+PC
Effekt & spænding
Forbrug10W
Spænding48V
Andet info
IP klassifikationIP20